Klantportaal   |  Leerplatform

Bas

“In mijn rol van Projectleider ben ik een echte generalist, daar ligt mijn kracht. Ik ben de schakel tussen de manager ODN, manager opleidingen, accountmanagers, het team van specialisten op onze kantoren en onze externe opdrachtgevers."

Functie
Projectleider

Opdrachtgever
Omgevingsdienst Nederland

TESTIMONIAL

Als je het Bas Gerards vraagt dan zorg je als Projectleider binnen Omgevingsdienst Nederland (ODN) voor kennisdeling, kennisborging, kennisontwikkeling en productontwikkeling op het gebied van verscheidene specialismen. Bas werkt al ruim 13 jaar bij Lybrae Nederland, waarvan de laatste 11 jaar zich afspeelden bij ODN.
Daar is hij reeds 5 jaar werkzaam in de rol van Projectleider.
Lees meer over zijn werk, zijn passie én zijn ervaring.
 

Alle belangen op een lijn krijgen
“In mijn rol van Projectleider ben ik een echte generalist, daar ligt mijn kracht. Ik ben de schakel tussen de manager ODN, manager opleidingen, accountmanagers, het team van specialisten op onze kantoren en onze externe opdrachtgevers. Daarbij vertaal ik nieuwe opdrachten naar concrete projecten.

Harold post

Ik draag hierbij de verantwoording om samen met alle stakeholders, een gezamenlijk doel te bereiken. Dit vraagt – naast vakkundige kennis en ervaring – om een beheersing van verschillende communicatiestijlen.”

“Dat is wat deze functie zo leuk maakt – het is een uitdaging om met de juiste communicatie alle belangen en stakeholders op een lijn te krijgen.”

Een doorsnee werkdag? Die bestaat niet
“Mijn werkzaamheden zijn zo divers dat ik geen gemiddelde werkdag kan beschrijven. Nieuwe ontwikkelingen vragen vaak om herprioritering van mijn werkzaamheden. Daardoor moet ik mijn planning voor een dag/week vaak bijstellen. Het ene moment zit ik met opdrachtgevers aan tafel om de vorming of voortgang van een bepaald project te bespreken, op het andere moment sta ik als sparringpartner tussen mijn team van collega’s op kantoor om vervolgens met spoed een acuut probleem op te pakken. Hiervoor is het belangrijk om mijn vakkennis te blijven aanscherpen. Dat doe ik via trainingen en opleidingen die door ODN gefaciliteerd worden én door actief in gesprek te blijven met onze eigen specialisten.”

Een organisatie waarbij kennisdeling centraal
“De samenwerking met collega’s is leuk. Het is een hecht team waarbij we veel gebruik maken van elkaars ervaring en expertises om tot nieuwe oplossingen en inzichten te komen.  Uiteindelijk zorg je er samen als team voor dat je een mooi resultaat neer kunt zetten. Een goede balans tussen werk en privé is daarbij erg belangrijk. Als de mogelijkheden er zijn, kun je je uren flexibel indelen of gewoon vanuit huis werken.”

Plezier & betrokkenheid
“Omgevingsdienst Nederland is een platte organisatie waarbinnen iedereen een stem heeft en respect voor elkaar de basiswaarde is. Er wordt tijd vrijgemaakt voor teambuilding zodat je regelmatig in contact bent met collega’s. Onder normale omstandigheden worden er met regelmaat borrels georganiseerd waar je samen met collega’s onder het genot van een drankje kunt bijpraten. Het is belangrijk dat je plezier in je werk hebt en je betrokken voelt bij de organisatie. “

 

Ook aan de slag bij Omgevingsdienst Nederland? Dan gaan we graag met je in gesprek. Neem contact op met Bas Coppelmans via 0618482631 of per mail via b.coppelmans@lybrae.nl

Whitepaper Omgevingswet

De uitgestelde Omgevingswet is een hot topic. Ben jij klaar voor de komst van de nieuwe wet? Download onze whitepaper en start vandaag nog!