Klantportaal   |  Leerplatform

Patricia

Voor mij is werken bij Omgevingsdienst Nederland een ideale combinatie tussen een stuk vrijheid op persoonlijk vlak en carrière bij Omgevingsdienst Nederland.

Functie
Constructeur

Opdrachtgever
Omgevingsdienst Nederland

TESTIMONIAL

Patricia vertelt..

“Voor mij is werken bij Omgevingsdienst Nederland een ideale combinatie tussen een stuk vrijheid op persoonlijk vlak en carrière bij Omgevingsdienst Nederland. Naast het feit dat ik moeder ben, heb ik ook nog een eigen bedrijf. Daarnaast ben ik drie dagen in de week werkzaam bij Omgevingsdienst Nederland.

Met mijn universitaire achtergrond op het gebied van constructie voer ik nu werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers van Omgevingsdienst Nederland. Hier controleer ik met name de constructieberekening van anderen, terwijl ik ze voor mijn eigen organisatie zelf uitvoer. Op die manier krijg ik te maken met twee kanten van mijn vakgebied; dat is wel uniek!

Bij Omgevingsdienst Nederland kunnen we op de werkvloer sparren met andere vakgenoten. Buiten het feit dat het heel gezellig is, houdt het sparren met collega’s je scherp en leer je iedere dag bij. Ik werk twee dagen per week op kantoor en één dag per week thuis. De flexibiliteit ervaar ik als heel positief.”

Whitepaper Omgevingswet

De uitgestelde Omgevingswet is een hot topic. Ben jij klaar voor de komst van de nieuwe wet? Download onze whitepaper en start vandaag nog!