Klantportaal   |  Leerplatform

Siri

Bij Lybrae ben ik gestart met een traineeship van Omgevingsdienst Nederland waarin ik opgeleid wordt tot casemanager/ vergunningverlener bouwkunde. Zo kan ik mezelf verder ontwikkelen, mijn bouwtechnisch inzicht naar een hoger level tillen en nieuwe ervaringen opdoen.

Functie
Trainee VTH

Opdrachtgever
Omgevingsdienst Nederland

TESTIMONIAL

Siri vertelt…

Passie voor techniek
“Ik heb altijd al een passie gehad voor techniek. Vanuit deze passie heb ik ook gekozen voor de MBO opleiding Bouwkunde aan het Summa College te Eindhoven. Ondanks dat ik de enige vrouw was binnen deze opleiding en hierdoor sceptisch gekeken werd naar mijn kennis en kunde van techniek, heeft mij dit nooit weerhouden van mijn keuze. Met vlag en wimpel ben ik dan ook binnen vier jaar geslaagd! Helaas was er tijdens de afrondende fase van mijn opleiding sprake van een ‘economische crisis’, waardoor de werkgelegenheid schaars was binnen dit domein. Ik heb toen gekozen om de HBO studie Social Work te volgen, welke ik ook succesvol afgerond heb. Ondanks het afronden van deze opleiding, in een totaal ander vakgebied, bleef het toch kriebelen om verder te gaan met mijn passie; techniek.”

Traineeship vergunningverlening toezicht en handhaving
“Tijdens mijn loopbaan als Industrieel Toezichthouder bij Omgevingsdienst Zuid-Oost Brabant, waar ik voornamelijk bezig was met toezicht houden op energiebesparende maatregelen, ben ik in contact gekomen met Lybrae.

Bij Lybrae kreeg ik het aanbod om te starten met een traineeship van Omgevingsdienst Nederland waarin ik opgeleid wordt tot casemanager/vergunningverlener bouwkunde. Zo kan ik mezelf verder ontwikkelen, mijn bouwtechnisch inzicht naar een hoger level tillen en nieuwe ervaringen opdoen. Middels een intensief begeleiding- en scholingstraject ga ik mezelf uitdagen, mijn kennis opfrissen en mezelf specialiseren. Ik heb ontzettend veel zin om mijn coördinerende vaardigheden en bouwtechnisch inzicht naar een hoger level te tillen en nieuwe ervaringen op te doen!”

Whitepaper Omgevingswet

De uitgestelde Omgevingswet is een hot topic. Ben jij klaar voor de komst van de nieuwe wet? Download onze whitepaper en start vandaag nog!