Klantportaal   |  Leerplatform

Thomas

Mijn werk is enorm afwisselend en uitdagend. Ik ben nu met totaal andere projecten bezig dan een half jaar geleden en ik weet dat ik over een paar maanden weer met andere materie bezig ben.

Functie
Senior WABO Casemanager

Opdrachtgever
Omgevingsdienst Nederland

TESTIMONIAL

Thomas vertelt..

“Na het afronden van de HTS heb ik een aantal jaren voor diverse detacheringsorganisatie gewerkt. Hierna ben ik bij Omgevingsdienst Nederland terecht gekomen. Bij Omgevingsdienst Nederland kreeg ik met verschillende organisaties te maken, waardoor ik in snel tempo veel ervaring kon opdoen. In de economische crisis besloot ik mijn geluk te zoeken bij de overheid. Maar na 3 jaar was wel duidelijk dat in mij geen ambtenaar schuilde en mijn hart toch bij Omgevingsdienst Nederland lag. Dit resulteerde in een terugkeer naar Omgevingsdienst Nederland. Verdeeld over twee perioden, ben ik nu ruim 7 jaar werkzaam voor Omgevingsdienst Nederland. Hier werk ik iedere dag nog met veel plezier.

Toen ik terugkwam bij Omgevingsdienst Nederland groeide de organisatie gestaag. Doordat we met een vaste groep collega’s vanuit één kantoor werken hebben we een goede binding met elkaar. Desondanks werken we allemaal aan andere projecten, voor diverse opdrachtgevers. Door kennis met elkaar te delen, leren we veel van elkaar en kunnen we elkaar ondersteunen met bepaalde specialismen.

Van origine ben ik een bouwkundig ingenieur met een specialisatie in brandveiligheid. In de praktijk is mijn functie veel breder. Bij Omgevingsdienst Nederland heb ik een divers takenpakket, zoals casemanagement, het inhoudelijke toetsen en toezicht & handhaving. Naast het inhoudelijke werk, treed ik op als klantverantwoordelijke. In mijn rol is het belangrijk om overzicht te behouden.

Zo heb ik de mogelijkheid om inhoudelijke vraagstukken zelf op te pakken of uit te zetten bij mijn collega’s van Omgevingsdienst Nederland. Mijn werk is enorm afwisselend en uitdagend. Ik ben nu met totaal andere projecten bezig dan een half jaar geleden en ik weet dat ik over een paar maanden weer met andere materie bezig ben.”

Whitepaper Omgevingswet

De uitgestelde Omgevingswet is een hot topic. Ben jij klaar voor de komst van de nieuwe wet? Download onze whitepaper en start vandaag nog!