Klantportaal   |  Leerplatform

Omgevingswet

Als de Omgevingswet in werking treedt moet jij daar klaar voor zijn. Er zullen ontwikkeltrajecten gevolgd moeten worden om qua kennis en vaardigheden te kunnen voldoen aan de eisen die de Omgevingswet aan jou stelt. Omgevingsdienst Nederland biedt jou een gespecialiseerde opleiding Omgevingswet zodat jij goed beslagen ten ijs komt! Wees dus goed voorbereid en volg een opleiding Omgevingswet.

Ons masterclass pakket voor de Omgevingswet bereidt jou voor op de komst van de nieuwe Omgevingswet die naar verwachting per 1 januari 2024 in werking gaat. Dit pakket bestaat uit de volgende 4 masterclasses:

Het is ook mogelijk om losse masterclasses uit onze reeks masterclasses over de nieuwe omgevingswet te volgen. Informeer naar de mogelijkheden! Benieuwd naar het laatste nieuws omtrent de Omgevingswet? Hier vind je het laatste nieuws over dit onderwerp.

Opleidingen voor Omgevingswet

Hieronder vind je ons gehele aanbod aan opleidingen omtrent de Omgevingswet in Nederland. Een van onze pakketten zal passen bij de hoogte van kennis die jij nodig hebt om je een ware kenner te kunnen noemen over dit onderwerp. Met deze pakketten stomen we je helemaal klaar voor de nieuwe wet die per 1 januari 2024 in gaat!

Maatwerkopleiding Omgevingswet

Type: Vakgebied: Omgevingswet

Masterclass Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (WKb)

Type: Webinars/Masterclasses Vakgebied: Omgevingswet

Twijfel jij nog over welke opleiding bij jou past?

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en voorzien je vrijblijvend van advies.

Laat jouw contactgegevens achter, dan plannen we een gratis adviesgesprek.

Plan gesprek

Meer informatie over de opleidingsmogelijkheden?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 040-2949005 of
mail naar opleidingen@omgevingsdienstnederland.nl.