Klantportaal   |  Leerplatform

Masterclass Actualiteiten stikstofproblematiek

Opleiding

Wil jij in deze bijzondere tijd in jezelf investeren? Schrijf je dan nu in voor de online masterclass Actualiteiten stikstofproblematiek. Na het volgen van de masterclass actualiteiten stikstofproblematiek ben je volledig op de hoogte van de actualiteiten rondom de stikstofproblematiek zoals die na de uitspraak van de Raad van State van 29 mei 2019 over het Programma Aanpak Stikstof (PAS) is ontstaan.

Inhoud en resultaat:
Tijdens de masterclass zal eerst kort worden ingegaan op de basis van de natuurwetgeving, het voormalige PAS en de PAS-uitspraak. De focus van de masterclass ligt echter op de ontwikkelingen van ná de PAS-uitspraak. Er zal onder andere worden ingegaan op verschillende Kamerbrieven, adviezen, uitspraken en de beleidsregels over intern en extern salderen. Zo ben je na afloop van deze masterclass op de hoogte van de actualiteiten rondom de stikstofproblematiek.

Kosten:
De kosten voor deze masterclass bedragen € 225,00 exclusief BTW.

Doelgroep:
Deze cursus is bestemd voor iedereen die te maken heeft met de stikstofproblematiek, waaronder juristen, adviseurs, vergunningverleners en handhavers milieu.

Overige informatie:
Datum:            Nader te bepalen
Tijd:                 15.00 – 17.00 uur
Locatie:           Kantoor Omgevingsdienst Nederland te Eindhoven
Deze masterclass kan ook online worden gevolgd.

Interesse in deze masterclass?
Schrijf je in via onderstaand aanmeldformulier of neem contact met ons op via 040-2949005 of via opleidingen@omgevingsdienstnederland.nl.

Op verzoek is deze masterclass ook in-company af te nemen.

1Persoonlijke gegevens
2Factuurgegevens
3Masterclass/webinar

Persoonlijke gegevens

Whitepaper Regionale Energiestrategie

Benieuwd hoe jij samen met Lybrae kunt bouwen aan een duurzame toekomst? Download onze whitepaper en kom erachter!