Expertises

Masterclass Brandveiligheid bij wonen met zorg

Door de toenemende extramuralisatie van de zorg is het Bouwbesluit 2012 voorzien van de (sub)gebruiksfunctie wonen met zorg en de termen:

  • Zorgclusterwoning
  • Groepszorgwoning
  • Zorg op afspraak
  • Zorg op afroep, en
  • 24 uurs zorg.

Na het volgen van deze masterclass heb je die kennis in huis die nodig is voor een goede beoordeling van wonen met zorg en maakt je een goede gesprekspartner bij aanvragen, gebruiker en collega’s. Tijdens het volgen van deze masterclass zal ook worden ingegaan op de vragen: Wanneer is er sprake van wonen met zorg en wat houdt dit in? Wat is de relatie tussen wonen met zorg, de gezondheidszorgfunctie en de zorgzwaartepakketten?

Inhoud en resultaat:

Er wordt uitgebreid ingegaan op de invloed van deze verschillende sub gebruiksfuncties op de eisen (bouwkundig, installatietechnisch en gebruik). Daarnaast wordt de invloed van de zorgplicht besproken zoals gesteld in de Woningwet. De masterclass geeft je voldoende mogelijkheden om je vragen te stellen en in gesprek te gaan over wonen met zorg.

Kosten:

De kosten voor deze masterclass bedragen € 225,00 exclusief BTW.

Over de docent van deze masterclass:

Olaf van Alst heeft jarenlange ervaring als Expert brandveiligheid en is freelance adviseur en docent brandveiligheid en fire safety engineering.

Interesse in deze masterclass?

Schrijf je in via onderstaand aanmeldformulier of neem contact met ons op via 040-2949005 of via opleidingen@omgevingsdienstnederland.nl.

Op verzoek is deze masterclass ook online en in-company af te nemen.

1Persoonlijke gegevens
2Factuurgegevens
3Masterclass/webinar

Persoonlijke gegevens