Klantportaal   |  Leerplatform

Masterclass pakket Omgevingswet

Opleiding

Het Omgevingsplan; hoe werkt dat straks?

Als de Omgevingswet in werking treedt moet jij daar klaar voor zijn. Er zullen ontwikkeltrajecten gevolgd moeten worden om qua kennis en vaardigheden te kunnen voldoen aan de eisen die de Omgevingswet aan jou stelt.

Ons masterclass pakket voor de Omgevingswet bereidt jou voor op de komst van de nieuwe Omgevingswet die vanaf 1 januari 2023 in werking gaat. Dit pakket bestaat uit de volgende 4 masterclasses:

Het is ook mogelijk om losse masterclasses uit onze reeks masterclasses over de nieuwe omgevingswet te volgen.

Kosten:

De kosten van een losse masterclass bedragen € 225,00 exclusief BTW. Het pakket van 4 masterclasses kost € 750,00 exclusief BTW.

Over de docent van deze masterclasses:

Inge Dijkhuizen heeft als vergunningverlener veel ervaring opgedaan bij de Omgevingsdienst Midden-Holland te Gouda en weet als geen ander hoe de Omgevingswet is opgebouwd. Daarnaast geeft Inge vanuit haar eigen bedrijf Dijkhuizen-Omgevingstraining trainingen op het gebied van vergunningverlening en toezicht van inrichtingen en milieubelastende activiteiten en afvalwater.

Interesse in één of meerdere van deze masterclasses?

Schrijf je in via onderstaand aanmeldformulier of neem contact met ons op via 040-2949005 of via opleidingen@omgevingsdienstnederland.nl.

1Persoonlijke gegevens
2Opleiding
3Factuurgegevens
4Voorwaarden

Persoonlijke gegevens

Vragen over deze opleiding?

 

Neem contact op met Monique, Manager Opleidingen via 06 131 80 822 of opleidingen@omgevingsdienstnederland.nl
Of neem contact op met onze vestiging in Eindhoven!

Whitepaper Omgevingswet

De uitgestelde Omgevingswet is een hot topic. Ben jij klaar voor de komst van de nieuwe wet? Download onze whitepaper en start vandaag nog!