Klantportaal   |  Leerplatform

Masterclass Omgevingswet deel 4: Indieningsvereisten Milieu

Opleiding

Indieningsvereisten Milieu onder de nieuwe Omgevingswet; hoe werkt dat straks? De masterclass Indieningsvereisten onder de Omgevingswet en tevens de laatste masterclass van onze serie masterclasses over de nieuwe Omgevingswet die naar verwachting per 1 januari 2023 in werking treedt. Onze expert geeft aan hoe je na 1 januari 2023 kunt vinden waar de indieningsvereisten staan voor een milieubelastende activiteit.

Inhoud en resultaat:

Na een korte uitleg over de opbouw van de Omgevingswet en de verschillende instrumenten gaan we gezamenlijk ontdekken door gesprekken wat straks de indieningsvereisten zijn voor de verschillende milieubelastende activiteiten.

Na afloop van deze masterclass
  • Ken je de relevante wet- en regelgeving en weet je hoe de Omgevingswet werkt;
  • Heb je een beeld over de mogelijke indieningsvereisten.
Kosten:

De kosten voor deze masterclass bedragen € 225,00 exclusief BTW.

Doelgroep:

Deze cursus is bestemd voor iedereen die te maken krijgt met toezicht of toetsing aan omgevingsplannen bij milieubelastende activiteiten, waaronder juristen, vergunningverleners en handhavers milieu, adviesbureaus en medewerkers van bedrijven (milieumanagers en bedrijfsadviseurs).

Over de docent van deze masterclass:

Inge Dijkhuizen heeft als vergunningverlener veel ervaring opgedaan bij Omgevingsdienst Midden-Holland te Gouda, bij ministerie van EZK en Omgevingsdienst Regio Utrecht. Met haar jarenlange ervaring weet ze als geen ander hoe de Omgevingswet is opgebouwd. Daarnaast geeft Inge vanuit haar eigen bedrijf Dijkhuizen Omgevingstraining trainingen op het gebied van vergunningverlening en toezicht van inrichtingen en milieubelastende activiteiten en afvalwater.

Interesse in deze masterclass?

Schrijf je in via onderstaand aanmeldformulier of neem contact met ons op via 040-2949005 of via opleidingen@omgevingsdienstnederland.nl.

Deze masterclass is onderdeel van onze serie masterclasses over de nieuwe Omgevingswet. Inschrijven voor de volledige serie kan hier.

Op verzoek is deze masterclass ook online en in-company af te nemen.

Inschrijfformulier

1Persoonlijke gegevens
2Factuurgegevens
3Masterclass/webinar

Persoonlijke gegevens

Whitepaper Regionale Energiestrategie

Benieuwd hoe jij samen met Lybrae kunt bouwen aan een duurzame toekomst? Download onze whitepaper en kom erachter!