Klantportaal  |  Leerplatform

Omgevingswet deel 1: Omgevingsplan in de praktijk

Omgevingswet
Masterclass
€225,-

Het Omgevingsplan; hoe werkt dat straks?
De masterclass Omgevingswet: Omgevingsplan in de praktijk en tevens de eerste masterclass van onze serie masterclasses over de nieuwe Omgevingswet die vanaf 1 juli 2022 in werking gaat. Hoe zou na 1 juli een omgevingsplan eruit kunnen zien en hoe moet je als vergunningverlener of toezichthouder hiermee omgaan bij de toetsing van milieubelastende activiteiten? Laat je door expert Inge Dijkhuizen, eigenaar van Dijkhuizen – Omgevingstraining, meenemen in deze nieuwe materie.

Het is ook mogelijk om losse masterclasses uit onze reeks masterclasses over de nieuwe omgevingswet te volgen.

Inhoud en resultaat:
Na een korte uitleg over de opbouw van de Omgevingswet en de verschillende instrumenten ga je als deelnemer zelf aan de slag met een casus en een fictief omgevingsplan.

Na afloop van deze masterclass:
• Ken je de relevante wet- en regelgeving en weet je hoe de Omgevingswet werkt;
• Weet je de relatie tussen BAL/BBL en omgevingsplan.

Doelgroep:
Deze cursus is bestemd voor iedereen die te maken krijgt met toezicht of toetsing aan omgevingsplannen bij milieubelastende activiteiten, waaronder juristen, vergunningverleners en handhavers milieu, adviesbureaus en medewerkers van bedrijven (milieumanagers en bedrijfsadviseurs).

Overige informatie:
Datum
:          10 november 2021
Tijd:                 13:00 – 17:00 uur
Locatie:          Insulindelaan 111,  5642 CV Eindhoven*
*Online deelname is ook mogelijk.
(op verzoek is deze module ook in-company af te nemen)
(naar aanleiding van de richtlijnen die gesteld worden vanuit de overheid zal tijdig beslist worden of deze masterclass online of fysiek plaatsvindt)
Kosten: € 225,- (excl. BTW)

Over de docent van deze masterclass:
Inge Dijkhuizen heeft als vergunningverlener veel ervaring opgedaan bij de Omgevingsdienst Midden-Holland te Gouda en weet als geen ander hoe de Omgevingswet is opgebouwd. Daarnaast geeft Inge vanuit haar eigen bedrijf Dijkhuizen-Omgevingstraining trainingen op het gebied van vergunningverlening en toezicht van inrichtingen en milieubelastende activiteiten en afvalwater.

Interesse in de masterclass? Schrijf je in!
De masterclass Omgevingsplan in de praktijk is onderdeel van onze serie masterclasses over de nieuwe Omgevingswet. Inschrijven voor de volledige serie kan hier!

Inschrijfformulier

1Persoonlijke gegevens
2Factuurgegevens
3Voorwaarden

Persoonlijke gegevens