Klantportaal   |  Leerplatform

Masterclass Omgevingswet deel 3: Toezicht, nu en straks

Opleiding

Schrijf je nu in voor onze masterclass “Toezicht, nu en straks ” onder de Omgevingswet en je wordt door expert Inge Dijkhuizen, eigenaar van Dijkhuizen-Omgevingstraining, meegenomen in hoe jij na 1 januari 2023 kunt vinden waar een milieubelastende activiteit aan moet voldoen.

Inhoud en resultaat:

Na een korte uitleg over de opbouw van de Omgevingswet en de verschillende instrumenten ga je als deelnemer zelf aan de slag met een casus waarbij je gaat ontdekken waar de voorschriften staan voor de verschillende milieubelastende activiteiten.

Na afloop van deze masterclass:
  1. Ken je de relevante wet- en regelgeving en weet je hoe de Omgevingswet werkt;
  2. Weet je waar de voorschriften staan voor de verschillende milieubelastende activiteiten.
Kosten:

De kosten voor deze masterclass bedragen € 225,00 exclusief BTW.

Doelgroep:

Deze cursus is bestemd voor iedereen die te maken krijgt met toezicht op milieubelastende activiteiten, waaronder juristen en handhavers milieu.

Over de docent van deze masterclass:

Inge Dijkhuizen heeft als vergunningverlener veel ervaring opgedaan bij Omgevingsdienst Midden-Holland te Gouda, bij ministerie van EZK en Omgevingsdienst Regio Utrecht. Met haar jarenlange ervaring weet ze als geen ander hoe de Omgevingswet is opgebouwd. Daarnaast geeft Inge vanuit haar eigen bedrijf Dijkhuizen Omgevingstraining trainingen op het gebied van vergunningverlening en toezicht van inrichtingen en milieubelastende activiteiten en afvalwater.

Interesse in deze masterclass?

Schrijf je in via onderstaand aanmeldformulier of neem contact met ons op via 040-2949005 of via opleidingen@omgevingsdienstnederland.nl.
Deze masterclass is onderdeel van onze serie masterclasses over de nieuwe Omgevingswet. Inschrijven voor de volledige serie kan hier.

Op verzoek is deze masterclass ook online en in-company af te nemen.

Inschrijfformulier

1Persoonlijke gegevens
2Factuurgegevens
3Masterclass/webinar

Persoonlijke gegevens

Whitepaper Regionale Energiestrategie

Benieuwd hoe jij samen met Lybrae kunt bouwen aan een duurzame toekomst? Download onze whitepaper en kom erachter!