Klantportaal  |  Leerplatform

Masterclass: Toezicht op energiebesparende maatregelen in de praktijk.

Milieu en natuur
Masterclass
€225,-

Wil jij in jezelf investeren? Schrijf je dan nu in voor de Masterclass Toezicht op energiebesparende maatregelen

Ben jij toezichthouder op het gebied van energie en wil jij meer diepgang over de onderwerpen waar jij tijdens de controles mee te maken krijgt? Dan nodigen we je graag uit voor de Masterclass Toezicht op Energiebesparende maatregelen in de praktijk. Dit is een vervolg op de masterclass Toezicht op energiebesparende maatregelen, waarin vooral wordt ingegaan op administratief toezicht, het beoordelen van rapportages m.b.t. informatieplicht en de basis van energietoezicht.

De docent Joop de Jongh zal zijn jarenlange ervaring op het gebied van energie(toezicht) gebruiken om jou tijdens deze masterclass nog beter wegwijs te maken in de wereld van het energietoezicht.

Inhoud en resultaat:
In deze masterclass wordt dieper ingegaan op energietoezicht en praktijkervaringen van de deelnemers. Wat kom je tegen tijdens de controles en waar loop jij als toezichthouder tegenaan? Onderwerpen die hierbij zeker aan bod zullen komen zijn: Bouwkundige aspecten, verwarmen, koelen, ventilatie en verlichting. De masterclass is vooral gericht op de praktijk en zal daarom in overleg met jou als toezichthouder worden samengesteld.

Doelgroep:
Deze masterclass is bestemd voor iedereen die te maken heeft met de energiebesparings- en informatieplicht.

Overige informatie:
Datum: 30 juni 2021
Tijd: 17.00 – 20.30 uur
Locatie: Insulindelaan 111 te Eindhoven (naar aanleiding van de richtlijnen die gesteld worden vanuit de overheid zal tijdig beslist worden of deze masterclass online of fysiek plaatsvindt)
Kosten: € 225,- (excl. BTW, incl. soep met broodjes bij aanvang)

Over de docent van deze masterclasses:
Joop de Jongh heeft jarenlange ervaring met energie, onder andere als adviseur Energie bij Heijmans Energie Services en toezichthouder energie bij de Omgevingsdienst Brabant Noord. Om onder andere zijn ervaringen uit te dragen heeft hij sinds kort zijn eigen bedrijf Vebetra (Vastgoed Beheer & Trainingen).

Interesse in deze masterclass?
Schrijf je in via onderstaand inschrijfformulier of mail naar opleidingen@omgevingsdienstnederland.nl

Inschrijfformulier

1Persoonlijke gegevens
2Factuurgegevens
3Voorwaarden

Persoonlijke gegevens