Klantportaal  |  Leerplatform

Omgevingswet deel 3: Toezicht, nu en straks

Omgevingswet
Masterclass
€225,-

Toezicht onder de nieuwe Omgevingswet; hoe werkt dat straks?

De masterclass Toezicht, nu en straks onder de Omgevingswet en tevens de derde masterclass van onze serie masterclasses over de nieuwe Omgevingswet die vanaf 1 juli 2022 in werking gaat. Schrijf je nu in en je wordt door de expert Inge Dijkhuizen, eigenaar van Dijkhuizen-Omgevingstraining meegenomen hoe na 1 juli kunt vinden waar een milieubelastende activiteit aan moet voldoen.

Het is ook mogelijk om losse masterclasses uit onze reeks masterclasses over de nieuwe Omgevingswet te volgen.

Inhoud en resultaat:
Na een korte uitleg over de opbouw van de Omgevingswet en de verschillende instrumenten gaan we gezamenlijk ontdekken waar de voorschriften staan voor de verschillende milieubelastende activiteiten.

Na afloop van deze masterclass

  • Ken je de relevante wet- en regelgeving en weet je hoe de Omgevingswet werkt;
  • Weet je waar de voorschriften staan voor de verschillende milieubelastende activiteiten.

Doelgroep:
Deze cursus is bestemd voor iedereen die te maken krijgt met toezicht of toetsing aan omgevingsplannen bij milieubelastende activiteiten, waaronder juristen, vergunningverleners en handhavers milieu, adviesbureaus en medewerkers van bedrijven (milieumanagers en bedrijfsadviseurs).

Overige informatie:
Datum: 8 december 2021
Tijd: 17.00 – 21.00 uur
Locatie: Insulindelaan 111 te Eindhoven (naar aanleiding van de richtlijnen die gesteld worden vanuit de overheid zal tijdig beslist worden of deze masterclass enkel online of ook fysiek plaatsvindt)
Kosten: € 225,- (excl. BTW)

Over de docent van deze masterclass:
Inge Dijkhuizen heeft als vergunningverlener veel ervaring opgedaan bij de Omgevingsdienst Midden-Holland te Gouda, en weet als geen ander hoe de Omgevingswet is opgebouwd. Daarnaast geeft Inge vanuit haar eigen bedrijf Dijkhuizen-Omgevingstraining trainingen op het gebied van vergunningverlening en toezicht van inrichtingen en milieubelastende activiteiten en afvalwater.

Interesse in de masterclass? Schrijf je in!
De masterclass Toezicht onder de nieuwe Omgevingswet; hoe werkt dat straks, is onderdeel van onze serie masterclasses over de nieuwe Omgevingswet. Inschrijven voor de volledige serie kan hier!

Inschrijfformulier

1Persoonlijke gegevens
2Factuurgegevens
3Voorwaarden

Persoonlijke gegevens