Klantportaal   |  Leerplatform

Omgevingsdienst Nederland is dé innovatieve opleider voor de fysieke leefomgeving. Binnen de vakgebieden ruimtelijke ontwikkeling, bouwkunde, milieu en bestuursrecht verzorgen we masterclasses over uiteenlopende onderwerpen. Specifiek gericht op uw wensen en behoeften.

We beschikken over een groot netwerk van vakspecialisten die onze masterclasses verzorgen over uiteenlopende onderwerpen en vraagstukken. Met een docententeam bestaande uit ruim tachtig personen, beschikt iedere docent over zijn/haar eigen specifieke vakkennis om de kennis van uw medewerkers naar een hoger niveau te tillen. Afhankelijk van de leerbehoefte en actualiteiten in de markt wordt een passende docent ingezet voor een masterclass. Zo kunnen uw medewerkers vakkennis over een specifiek vraagstuk opdoen! Ook verzorgen wij masterclasses omtrent de veranderde wet en regelgeving van de omgevingswet.

Meer informatie over de opleidingsmogelijkheden?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 040-2949005 of
mail naar opleidingen@omgevingsdienstnederland.nl.

Onze masterclasses

Masterclass PGS 15 & ADR

Type: Webinars/Masterclasses Vakgebied: Milieu en natuur Startdatums: 28 februari 2023 vanaf 14:00 tot 20:30 en 14 maart 2023 vanaf 12:30 tot 17:30

Masterclass Omgevingswet deel 3: Toezicht, nu en straks onderdeel van: Masterclass pakket Omgevingswet

onderdeel van: Masterclass pakket Omgevingswet Type: Webinars/Masterclasses Vakgebied: Omgevingswet

Masterclass Opslag vuurwerk

Type: Webinars/Masterclasses Vakgebied: Milieu en natuur Startdatum: 1 november 2023 vanaf 13:00 tot 21:00

Meer informatie over de opleidingsmogelijkheden?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 040-2949005 of
mail naar opleidingen@omgevingsdienstnederland.nl.

Whitepaper Omgevingswet

De uitgestelde Omgevingswet is een hot topic. Ben jij klaar voor de komst van de nieuwe wet? Download onze whitepaper en start vandaag nog!