4 vacatures

Opleidingen voor professionals.

Klaar om te investeren in je carrière? Wij voorzien je van dé kennis voor jouw persoonlijke ontwikkeling en toekomst!

De omgeving waarin wij werken verandert continu. Bij Omgevingsdienst Nederland zorgen wij ervoor dat jij de benodigde kennis opdoet en competenties ontwikkelt. Dit doen we niet alleen door kennis met elkaar te delen tijdens kennis- en netwerkbijeenkomsten, maar ook door jou op te leiden en te trainen binnen jouw vakgebied. Omgevingsdienst Nederland is dé innovatieve opleider voor de vakgebieden ruimtelijke ontwikkeling, bouw, bestuursrecht en milieu. Binnen deze vakgebieden verzorgen we verscheidene vormen van maatwerk trainingen, traineeships, opleidingstrajecten, permanente educatie en netwerk/thema/kennisdagen van opleidingen, cursussen en trainingen aan specifiek gericht op jouw wensen en behoeften. Incompany, op een externe locatie of op locatie bij Omgevingsdienst Nederland.

We kijken naar jouw persoonlijke opleidingsbehoeften waarmee jij groei voor jezelf wilt creëren en realiseren. Ons netwerk aan trainers zorgt er met interne en externe trainingen voor dat jij altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en dat jij dit direct kunt toepassen in de praktijk.

Traineeships

We bieden diverse traineeships die perfect aansluiten bij startende professionals voor een kickstart in de wereld van milieu-en bouwkunde. Op basis van je opleidingsrichting en interesses stellen we een traineeship op maat samen, toegepast op jouw vakgebied. Vanaf dag één zorgen wij ervoor dat jij dé specialist wordt! Jij bent leidend en bepaalt je eigen route. Je wordt bij ons persoonlijk begeleid, leert van en deelt kennis met ervaren collega’s binnen het vak.

Lees verder

Opleidingen

Opleiding kernactiviteiten Bouw (Ok Bouw)
De OK Bouw opleiding is ontwikkeld voor (startende) professionals met een afgeronde hbo-opleiding die werkzaam zijn in het vakgebied bouw (casemanagement, vergunningverlening en toezicht) bij gemeenten, provincies of omgevingsdiensten. De OK-bouw opleiding bestaat uit een lesprogramma van 18 dagen en draagt bij aan een brede inzetbaarheid binnen het vakgebied bouw.

Lees verder

Masterclasses / Webinars

Omgevingsdienst Nederland beschikt over een groot netwerk van vakspecialisten die onze masterclasses verzorgen over uiteenlopende vraagstukken. Met een docententeam bestaande uit ruim tachtig personen, beschikt iedere docent over zijn/haar eigen specifieke vakkennis. Zo kun jij vakkennis over een specifiek vraagstuk opdoen!  Ook verzorgen wij masterclasses omtrent de veranderde wet en regelgeving van de omgevingswet.

Maatwerk

We begrijpen als geen ander dat niet iedere vraag hetzelfde is. Daarom stellen we graag met onze opdrachtgevers een maatwerk training samen waarin we specifiek ingaan op de vraag die gesteld wordt.  Dit doen we door een nauwkeurige inventarisatie van de leerbehoefte waarbij de opdrachtgever zelf zorgdraagt voor de deelnemers.

Meer informatie over de opleidingsmogelijkheden?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 040-2949005 of
mail naar opleidingen@omgevingsdienstnederland.nl.