Klantportaal   |  Leerplatform

Vacature casemanager

Casemanager vacature

Ben jij werkzaam binnen de fysieke leefomgeving en klaar om je carrière een boost te geven? Ter uitbreiding van onze vakgroep bouw zijn we op zoek naar een casemanager WABO. Iemand die verstand van zaken heeft, maar die ook de menselijke kant niet uit het oog verliest. Iemand die de regels goed kent en stevig in zijn schoenen staat. Herkenbaar? Check dan eens onze openstaande vacature casemanager WABO en wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega!

 

Wat wij bieden

Bij Omgevingsdienst Nederland krijg je de ruimte om je zowel op persoonlijk als professioneel vlak verder te ontwikkelen. Dit doe je niet alleen, maar samen met een club gedreven collega’s die graag kennis en ervaring met elkaar uitwisselen. We slaan graag de handen ineen en denken met elkaar mee om samen efficiënte en innovatieve oplossingen te bedenken voor complexe uitdagingen. De kernwaarden willen winnen, vrijheid, betrokkenheid en plezier zit in ons DNA en is duidelijk merkbaar binnen de organisatie.

Naast een hecht team en volop ontwikkelmogelijkheden ben je bij Omgevingsdienst Nederland verzekerd van een telefoon, auto van de zaak/reiskostenvergoeding en een marktconform salaris.

Vrijblijvend kennismaken en jouw carrièremogelijkheden bespreken? Solliciteer direct of neem contact op met Richard Veldman via: 06-81690435 of r.veldman@lybrae.nl.

 

Ons DNA

Vrijheid, plezier, samen groeien, winnaarsmentaliteit en betrokkenheid. Dit is wat werken bij Omgevingsdienst Nederland typeert. Dit betekent dat jouw wensen, dromen en ambities voor ons leading zijn en het uitgangspunt voor een kennismakingsgesprek. Wij zijn benieuwd naar je wensen en bieden, indien gewenst, meer uitdaging en diepgang in je werkzaamheden.

Vrijblijvend kennismaken en jouw carrièremogelijkheden bespreken? Solliciteer direct of neem contact op met Richard Veldman via: 06-81690435 of r.veldman@lybrae.nl.

 

Over Omgevingsdienst Nederland

Omgevingsdienst Nederland is als adviesorganisatie en innovatieve opleider gespecialiseerd in het opleiden van vakprofessionals. We bieden een ruim aanbod aan opleidingstrajecten waarmee je jouw vakinhoudelijke kennis naar een hoger niveau tilt. We verzorgen traineeships, webinars, trainingen, opleidingen en masterclasses binnen de vakgebieden bouwkunde, milieu, energie en duurzaamheid, ruimtelijke ontwikkeling en omgevingsrecht.

Twijfel jij nog over welke opleiding bij jou past? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en voorzien je vrijblijvend van deskundig advies. Neem contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden!

Wat is een casemanager WABO

Een casemanager WABO is een kennisspecialist op het gebied van de Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht, beter bekend als WABO. Je kijkt over de grenzen van je eigen vakgebied en balanceert tussen de verschillende belangen van de partijen die betrokken zijn bij het proces rondom de toetsing en aanvragen van (omgevings)vergunningen. Hierbij schakel je met collega’s, externe ervaringsdeskundigen, initiatiefnemers en andere belanghebbenden.

Wat doet een casemanager WABO

Als casemanager WABO coördineer je ingediende initiatieven en vergunningaanvragen. Hierbij toets je ingediende bouwplannen en vergunningaanvragen. Daarnaast fungeer je als het directe aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers. Je denkt met onze opdrachtgevers mee en adviseert ze inhoudelijk over de vergunningaanvragen door het aandragen van innovatieve ideeën en oplossingen.

Je blijft jezelf graag ontwikkelen en spart dan ook regelmatig met collega’s over uiteenlopende relevante ontwikkelingen in de markt. Deze kennis en ervaring kun je direct toepassen in je werk als WABO casemanager.

casemanager

Onze professionals zijn werkzaam in de volgende specialismen/vakgebieden:

/  Vergunningverlening
 • Bouwplantoetsing
 • Slopen
 • Uitvoeringsprogramma’s
 • Milieuvergunningen
 • Milieumeldingen
 • MER-(beoordeling)
 • NB-wet vergunningen
 • Watervergunningen/ toetsing aan keur
/  Toezicht en Handhaving
 • Bouwtoezicht
 • Milieutoezicht
 • Energietoezicht
 • Toezicht op asbest
 • APV- toezicht
 • (Constructief) toezicht bij evenementen
/  Beleidsplannen en Uitvoeringsprogramma’s
 • Beleidsplannen
 • Toezicht en handhaving
alt="logo tuv nederland"

ISO 9001
Omgevingsdienst Nederland heeft een gecertificeerd ISO9001 kwaliteitssysteem. Alle processen zijn hierin beschreven en vastgelegd en hiernaar wordt dan ook gehandeld. Periodieke audits en continue verbeterprocessen zijn inherent aan de ISO9001 certificering. Dit borgt de kwaliteit van onze dienstverlening.

Organisaties met wie we samenwerken

Meer informatie?

Neem contact met ons op!