Klantportaal   |  Leerplatform

Gratis Webinar

Schrijf je in!

Speciaal voor de deelnemers van het BWT congres geven we GRATIS een webinar door Henry de Roo weg over een van de meest actuele thema’s binnen het vakgebied bouw. Bepaal het onderwerp mee en maak jouw keuze in onderstaand inschrijfformulier!

Inschrijfformulier

Banners voor diverse doelen (11)

Omgevingsdienst Nederland (ODN) is als adviesorganisatie succesvol partner van opdrachtgevers binnen het fysieke domein.

Wij adviseren en ondersteunen onze opdrachtgevers binnen de vakgebieden bouw, milieu, ruimtelijke ontwikkeling, energie & duurzaamheid. Door het bieden en ontwikkelen van gecertificeerde (maatwerk)opleidingen, trainingen en coaching, dragen we bij aan de organisatie- en persoonlijke ontwikkeling van onze opdrachtgevers en eigen medewerkers. Daarbij zoeken we altijd de grenzen op, en als het even kan, verleggen wij die. Geheel gedreven vanuit onze expertise én passie voor de fysieke leefomgeving.

Kennis én capaciteit voor uw organisatie
Door onze backoffice in combinatie met de grote flexibele schil van Lybrae Nederland borgen wij de capaciteit én kennis voor uw organisatie. Onze backoffice is vormgegeven als adviesbureau met een hoog kennisniveau op de verschillende vakgebieden van het omgevingsrecht. Dit adviesbureau staat te allen tijde ter beschikking – ook als sparringpartner – voor onze opdrachtgevers. Daarbij zien wij ons als verlengde van uw organisatie. Hierdoor kunnen we niet alleen onze eigen inhoudelijke kwaliteit borgen maar ook die van uw organisatie. Daarnaast zijn wij onafhankelijk van ontwikkelende marktpartijen waardoor belangenverstrengeling niet voorkomt.

Goed werkgeverschap
In deze krappe arbeidsmarkt zijn onze kwalitatief goede adviseurs ons belangrijkste kapitaal; zij zijn de sleutel tot ons succes en dé factor in het vergroten en behouden van de klanttevredenheid. Daarom besteden wij veel aandacht aan het persoonlijk begeleiden en ontwikkelen van onze professionals. We bieden eigen opleidingen die voldoen aan de kwaliteitscriteria 2.2. Onze opleidingsmanager inventariseert de opleidingsbehoeftes van onze én uw eigen medewerkers.

Onderdeel van Lybrae Nederland
Omgevingsdienst Nederland maakt onderdeel uit van Lybrae Nederland. Hierdoor beschikken wij tezamen op dit moment over circa 300 adviseurs op het gebied van bouw, milieu, ruimtelijke ordening, civiele techniek en bestuursrecht.