Klantportaal   |  Leerplatform

Whitepaper

Omgevingswet

Ontwikkelingen Omgevingswet

De laatste weken is de inwerkingtreding van de nieuwe Omgevingswet een hot topic binnen en buiten de politieke deuren. De vraag of de Omgevingswet opnieuw zou worden uitgesteld hield de gemoederen bezig.

Inmiddels heeft Minister Hugo de Jonge op vrijdag 14 oktober bekend gemaakt dat de geplande inwerkingtreding van de Omgevingswet met een half jaar is uitgesteld. Dit besluit is genomen naar aanleiding van het negatieve advies van het ICT Adviescollege (AcICT). Dit geeft betrokken partijen en bevoegde gezagen de mogelijkheid om zich optimaal voor te bereiden op de komst van de nieuwe wetgeving. Hoe? Je leest het in onze whitepaper!

Whitepaper Omgevingswet

We gingen in gesprek met WABO casemanager en ervaringsdeskundige Roger Meuwissen en vroegen hem naar zijn kijk op de Omgevingswet. In onze whitepaper vertelt Roger over de onzekerheden en uitdagingen rondom de Omgevingswet en biedt hij handvaten hoe je je het best kunt voorbereiden op de komst van de nieuwe wetgeving.

Ben jij klaar voor de komst van de Omgevingswet? Start vandaag nog en download onze Omgevingswet whitepaper. Na het lezen van de whitepaper ben je op de hoogte van alle ins en outs rondom de de aanleiding, inhoud en gevolgen van de Omgevingswet.

Benieuwd naar onze whitepaper? Laat je gegevens achter via onderstaand contactformulier en je ontvangt onze whitepaper direct in je inbox!
Download whitepaper Omgevingswet

Opleiding Omgevingswet

Om optimaal voorbereid te zijn op de komst van de nieuwe wetgeving is ontwikkeling essentieel. Vanuit deze gedachtegang verzorgen wij de maatwerkopleiding Omgevingswet. Met de opleiding Omgevingswet til je jouw kennis en ervaring naar een hoger niveau. Je leert alle ins en outs rondom het toezicht op milieubelastende activiteiten en de toetsing aan de Omgevingswet. Na afronding van de opleiding ben jij volledig klaargestoomd voor de inwerkingtreding van de nieuwe wetgeving.

Klik hier voor meer informatie over de opleiding.

Foto blog traineeship bouw
Bouw jij mee aan de toekomst van Nederland?

Check onze vacatures of neem voor meer informatie contact op met ons!