Lilo van Erp

Advies & uitbestedingen

Uw vraagstuk(ken) uitbesteden of advies in bepaalde specialismes?

Een belangrijke succesfactor voor organisaties is het vermogen om zich snel te kunnen aanpassen aan de veranderende omgeving, zowel intern als extern. Als organisatie/gemeente streeft u naar korte doorlooptijden van projecten en dossiers zonder afbreuk aan de kwaliteit. Zo krijgt en houdt u uw dienstverlening op hoog niveau. Het uitbesteden van ondersteunende processen en het inwinnen van professioneel advies kan daarbij een groot verschil maken. Zonder dat het u tijd en moeite kost borgt u de kwaliteit, flexibiliteit en snelheid van uw dienstverlening.

Focus op eigen business
Door uw ondersteunende processen uit te besteden aan Omgevingsdienst Nederland, huurt u in feite een team van experts in. Dossiers en vraagstukken worden afgestemd op de expertises van onze collega’s, zodat u alleen de best gekwalificeerde personen aan uw zijde heeft. Wij ontzorgen u bij de afstemming over de processen, procedures en werkwijzen. Daarbij verzorgen wij de voortgang bij afwezigheid of wisseling vanuit ons eigen team. Onze werkwijze biedt u als opdrachtgever optimaal de gelegenheid om de werkvoorraad beheersbaar te houden, zo kunt u zich volledig focussen op uw kernactiviteiten.

De voordelen voor uw organisatie:

  • Transparante kostenbesparing
  • Geen afnameverplichting
  • Méér flexibiliteit
  • Efficiëntie verhogen
  • Borging kwaliteit en continuïteit
  • Geen risico op uitval
  • Sparringpartner voor uw eigen afdeling

Onze aanpak

Uw vraagstuk in beeld
Allereerst gaan we samen om tafel zodat we uw vragen, wensen en vooral werkwijze helder in beeld krijgen. Zo maken we inzichtelijk hoe en in welke vorm we uw organisatie het beste ondersteunen.

Heldere communicatie
Onze persoonlijke aanpak is onze kracht. Bij Omgevingsdienst Nederland kunt u rekenen op heldere communicatie, transparante processen en één vast aanspreekpunt. Kunnen we uw vraagstuk niet per direct oplossen, dan denken we graag mee in alternatieve oplossingen.

Het beste advies voor uw vraagstuk
Onze professionals denken graag mee over uw specialistische vraagstukken. Ons advies is altijd toegespitst op uw specifieke situatie, is onafhankelijk en gericht op zowel de korte als de langere termijn. Onze medewerkers zijn zeer ervaren en zijn werkzaam voor en/of zijn werkzaam geweest bij overheden. Zij zijn bekend met procedures en werkwijzen zoals deze gebruikelijk zijn binnen de overheid. Het afwegen van belangen, de organisatiestructuren bij de overheid, de rechten en plichten van aanvrager, bevoegd gezag en toetsende instanties, zijn bekende begrippen voor onze medewerkers.

Uitbesteding gestuurd op tijd, budget én kwaliteit
Professionele regievoering over de afgenomen diensten zorgt ervoor dat uw uitbesteedde vraagstukken daadwerkelijk op tijd, tegen de afgesproken kwaliteit en tegen transparante kosten worden geleverd. Wij adviseren u daarbij over het versterken van uw regievoering en kunnen indien gewenst tijdelijk de regie overnemen om deze naar een hoger niveau te brengen.

Kennis en capaciteit voor uw vraagstuk
Met ruim 21 jaar ervaring binnen de fysieke leefomgeving en 350 professionals in dienst hebben we een breed netwerk aan ervaren collega’s. We kennen de markt en spelen proactief in op ontwikkelingen. Dat maakt ons een gedegen partner voor uw organisatie op het gebied van kennis- en capaciteitsvraagstukken.

Omgevingsdienst Nederland helpt u graag, ook op afstand.

Als partner van onze opdrachtgevers ondersteunen wij in opdrachten op basis van uitbesteding. Met een team van specialisten voorzien wij u in advies en/of capaciteit vanaf onze eigen kantoren. Wij stemmen met u de gewenste werkwijze af en zorgen dat uw projecten vanuit onze vestigingen worden afgehandeld. Heeft u toch liever een expert op locatie? Dan kunnen we u met interim management of op projectbasis ontzorgen via onze zusterorganisatie Lybrae.

Onze professionals zijn gespecialiseerd in:

Ervaringen van onze opdrachtgevers

“De samenwerking met Omgevingsdienst Nederland is essentieel geweest om de werkprocessen te stroomlijnen en de dienstverlening aan de inwoners van Bernheze te verbeteren.”

– Wesley, WABO regisseur – Gemeente Bernheze

Meer weten over onze visie op advies en uitbesteding?

Neem vrijblijvend contact op met ons.

Inschrijven nieuwsbrief opleidingen

Ontvang de laatste updates en nieuws over opleidingen, masterclasses of modules rechtstreeks in je inbox!