Onderdeel van Lybrae Nederland

Lybrae Nederland

Onderdeel van Lybrae Nederland

Omgevingsdienst Nederland en Lybrae vormen samen Lybrae Nederland. Specialist én marktleider in een unieke combinatie van projectdetachering, interim management, advies, uitbestedingen en opleidingen binnen het fysieke- en juridische domein.

Lybrae zorgt voor kennis en capaciteit op locatie. Omgevingsdienst Nederland levert deze kennis en capaciteit, door middel van advisering en uitbesteding van de werkzaamheden op afstand. Daarnaast leiden we ook medewerkers van onze klanten op en faciliteren hen met (maatwerk) opleidingen trainingen en masterclasses.

Zo helpen we onze opdrachtgevers op de manier die het beste bij hen past en bieden we praktische en doeltreffende oplossingen binnen onze expertises bouw, milieu, energie en duurzaamheid, civiele techniek, ruimtelijke ontwikkeling en bestuursrecht. Met meer dan 400 professionals zetten we ons dagelijks in om onze leefruimte te verduurzamen en verbeteren. Dat is onze corebusiness én onze grootste passie.

Lybrae Nederland

Onze expertises

Kennis, capaciteit of advies
Ontwikkelingen in het fysieke domein gaan snel en de uitdagingen zijn veranderlijk en complex. Wij bieden onze klanten maatwerk voor al hun actuele vraagstukken, in de vorm van kennisdeling, advies, onderzoek , en/of personele capaciteit en interim management.

Dé oplossing voor uw vraagstuk
Omgevingsdienst Nederland helpt u graag, ook op afstand. Als partner van onze opdrachtgevers ondersteunen wij door middel van het aannemen van opdrachten op basis van uitbesteding. Met een team van specialisten voorzien wij u daarin met advies of capaciteit. Bij het uitbesteden van werkzaamheden stemmen wij met u de gewenste werkwijze af en zorgen we dat uw projecten op afstand worden afgehandeld. Toch liever een expert op locatie? Dan kunnen we u met projectdetachering of interim management ontzorgen.

Uw kennispartner
Onze passie ligt in het gezamenlijk werken aan een veilige en duurzame leefomgeving. Omgevingsdienst Nederland richt zich daarbij op de ontwikkeling van mensen en organisaties die dit mogelijk maken. Wij bieden uiteenlopende opleidingen en trainingen voor vergunningverleners, toezichthouders, handhavers en andere specialisten binnen de fysieke leefomgeving. Zij zijn de sleutel tot het succes van onze opdrachtgevers. Daarom besteden wij veel aandacht aan het persoonlijk begeleiden en ontwikkelen van uw professionals.

Heldere communicatie
Onze persoonlijke aanpak is onze kracht. Bij Omgevingsdienst Nederland kunt u rekenen op heldere communicatie, transparante processen en één vast aanspreekpunt. Transparantie is voor ons de sleutel tot een goede samenwerking. Kunnen we uw vraagstuk niet per direct oplossen? Dan denken we graag mee in alternatieve oplossingen.

Onze missie

Met trots dragen we bij aan het verbeteren en verduurzamen van onze leefomgeving middels een unieke combinatie van uitbestedingen, advies en opleidingen.

We dragen op deze manier bij aan de doelen van onze klanten, als ook aan de (ontwikkel) doelen van onze medewerkers. Dagelijks halen we zo het beste uit onszelf en elkaar naar boven.

Samen bouwen aan de toekomst van morgen?

Kom werken bij Omgevingsdienst Nederland.

Inschrijven nieuwsbrief opleidingen

Ontvang de laatste updates en nieuws over opleidingen, masterclasses of modules rechtstreeks in je inbox!