Klantportaal   |  Leerplatform

Actueel.

Het laatste nieuws én blogs over ontwikkelingen in de markt,
events en verschillende kennis- en netwerkbijeenkomsten!
Actueel

Ontwikkelingen nieuwe Wet kwaliteitsborging

Op 1 januari 2023 is de beoogde inwerkingtreding van de nieuwe Wet kwaliteitsborging voor het bouwen. Deze wet is ingevoerd ten behoeve van de verbetering van de bouwkwaliteit en houdt in dat de bouwkundige toetsing geprivatiseerd wordt. Dit biedt mooie kansen voor innovatieve opleider Omgevingsdienst Nederland en zusteronderneming Lybrae.

Lees verder

Actueel

Zo houd casemanager Bart zijn professionele blik scherp

Ontwikkeling en groei staat bij Omgevingsdienst Nederland centraal en loopt als een rode draad door de organisatie. Een mooi voorbeeld van een collega die zichzelf inhoudelijk is blijven uitdagen en ontwikkelen is Bart Wijdeven. Bart vierde onlangs zijn 5-jarig jubileum en zet zich al jaren met veel passie in voor Omgevingsdienst Nederland, oorspronkelijk als bouwplantoetser en later als WABO casemanager. Benieuwd hoe Bart zichzelf blijft ontwikkelen en uitdagen? Hij deelt zijn ambities, wensen en ervaringen graag met ons! 

Lees verder

Actueel

Daag jezelf inhoudelijk uit. Zo doet Thomas dat

Ontwikkeling en groei vinden we bij Omgevingsdienst Nederland belangrijk en vooral ook een leuke uitdaging. Maar wat houdt dat nou precies in? We gingen in gesprek met collega Thomas Driessen die onlangs een stap maakte van casemanager naar teamleider Bouw. Hij vertelt ons over zijn werkzaamheden, ervaringen en ambities voor de toekomst.

Lees verder

Nieuws

PERSBERICHT: Partnerschap Lybrae Nederland & Woningborg Toetsing en Toezicht

Woningborg Toetsing en Toezicht (WTT) en Lybrae Nederland starten veelbelovend partnerschap voor private kwaliteitsborging.

Lees verder

Agenda

Er zijn op dit moment geen evenementen gepland.

Jouw ambities en ontwikkelingsbehoeftes zijn voor ons leading.

Ook werken bij Omgevingsdienst Nederland?
Neem een kijkje bij de vacatures van ons zusterbedrijf Lybrae