Klantportaal  |  Leerplatform

Actueel.

Het laatste nieuws én blogs over ontwikkelingen in de markt,
events en verschillende kennis- en netwerkbijeenkomsten!
Actueel

Samen werken aan een veilige, duurzame en gezonde fysieke leefomgeving.

Een mooie start van het nieuwe jaar! Met Omgevingsdienst Noord-Holland Noord (OD NHN) gaan we samen werken aan een veilige, duurzame en gezonde fysieke leefomgeving. In deze samenwerking gaat Omgevingsdienst Nederland OD NHN ondersteunen door het uitvoeren van milieucontroles. Hoe dit er precies gaat uitzien vertellen we je graag.

Lees verder

Actueel

Agri over de Wet kwaliteitsborging

Agri is vanuit zijn rol als adviseur Bouw actief betrokken bij de (pilot)projecten van onze samenwerkingspartner Woningborg voor de Wet Kwaliteitsborging (WKB). Agri: “Vanuit de betrokken ondernemers krijgen wij goede terugkoppeling op het kwaliteitsborgingsinstrument en de uitvoering van de projecten. Op deze wijze bereiden we ons voor op een excellente start van de uitvoering van de werkzaamheden onder de Wkb.”

Lees verder

Actueel

In gesprek met Mark

Borgingsplannen opstellen, deskcontroles uitvoeren en stapsgewijs de kwaliteit van ontwerp en uitvoering bewaken. Lybrae adviseur Mark is vanuit zijn rol als adviseur Bouw actief betrokken bij de (pilot)projecten van onze samenwerkingspartner Woningborg voor de Wet Kwaliteitsborging (WKB). Mark: “De pilotprojecten geven ons de gelegenheid vertrouwd te raken met de toekomstige wetgeving. En dat is een belangrijke ontwikkeling voor een succesvolle implementatie”. Verder lezen? Check het interview hier.

Lees verder

Actueel

Terugblik Omgevingsdienst Nederland themabijeenkomst

Wat was het een mooie en gezellige avond! We genieten nog even na met de aftermovie die gemaakt is tijdens de themabijeenkomst van Omgevingsdienst Nederland afgelopen week. Kijk je mee?

Lees verder

Agenda

Er zijn om dit moment geen evenementen gepland.

In verband met de huidige situatie omtrent COVID-19, heeft Omgevingsdienst Nederland besloten de komende tijd geen evenementen
te plannen. Uiteraard houden wij je op de hoogte, mocht dat veranderen.

Jouw ambities en ontwikkelingsbehoeftes zijn voor ons leading.

Ook werken bij Omgevingsdienst Nederland?
Neem een kijkje bij de vacatures van ons zusterbedrijf Lybrae