Première opleidingen video

Onze directie

Directie Omgevingsdienst Nederland

Onze directeur vormt de drijvende kracht achter onze organisatie. Ondersteund door de teamleiders, bepaalt hij de strategie van Omgevingsdienst Nederland en waarborgt hij dat de focus gericht blijft op de langetermijndoelen.

Dennis van Uijen – Directeur Omgevingsdienst Nederland

Als lid van het directieteam van Lybrae Nederland draag ik samen met mijn collega’s Wouter Arkesteijn en Bas Bergmans een gedeelde eindverantwoordelijkheid met betrekking tot de organisatiestrategie van Lybrae Nederland. Daarbij richt ik me in de doorvertaling van deze strategie op de groei en ontwikkeling van Omgevingsdienst Nederland.

Vanuit mijn rol als directeur zie ik er elke dag op toe dat zowel de klantverwachtingen overtroffen worden alsook onze collega’s het beste uit zichzelf halen. Samen met de teamleiders faciliteren we een plezierige werkomgeving voor onze mensen, waar we naast hard werken ook plaats maken voor de nodige humor.

De ambitieuze doelstellingen die we ons zelf stellen vind ik geweldig. We werken hard om onze dienstverlening continu te verbeteren en tegelijkertijd het volgende piketpaaltje te slaan om door te groeien. De dynamiek binnen de organisatie, in combinatie met het enthousiasme van alle collega’s om er samen een succes van te maken, geven me veel voldoening. Het is mooi om onze kernwaarden plezier, betrokkenheid, vrijheid en winnen samen te doorleven!

Onze missie is duidelijk en daar gaan we vol voor. Met trots draag ik dan ook mijn steentje bij aan het verbeteren en verduurzamen van onze leefomgeving.

dennis van uijen - directie omgevingsdienst nederland

Laatste nieuws

Ontwikkelingen in de markt
Première opleidingen video
18 juli 2023

Onzekerheid Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) van korte duur: Terecht of onterecht?

Op dinsdagavond 11 juli heeft de Eerste Kamer een motie aangenomen waarin zij minister De Jonge verzoekt om het invoeren van de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) uit te stellen. Dit heeft ge...

Algemeen
Première opleidingen video
6 juli 2023

Een duurzame oplossing voor gemeente Bernheze

Met bijna 30.000 inwoners is Bernheze een groene gemeente die bestaat uit de kernen Heesch, Heeswijk-Dinther, Nistelrode, Vorstenbosch en Loosbroek. Het behoud van de groene identiteit staat hoog op d...

Werken bij
Première opleidingen video
5 juli 2023

Première opleidingen video

Met gepaste trots lanceren we onze nieuwe video over de opleidingen van Omgevingsdienst Nederland!...