Navigeren door de Omgevingswet met Wico Ankersmit

Onze directie

Directie Omgevingsdienst Nederland

Onze directeur vormt de drijvende kracht achter onze organisatie. Ondersteund door de teamleiders, bepaalt hij de strategie van Omgevingsdienst Nederland en waarborgt hij dat de focus gericht blijft op de langetermijndoelen.

Dennis van Uijen – Directeur Omgevingsdienst Nederland

Als lid van het directieteam van Lybrae Nederland draag ik samen met mijn collega’s Wouter Arkesteijn en Bas Bergmans een gedeelde eindverantwoordelijkheid met betrekking tot de organisatiestrategie van Lybrae Nederland. Daarbij richt ik me in de doorvertaling van deze strategie op de groei en ontwikkeling van Omgevingsdienst Nederland.

Vanuit mijn rol als directeur zie ik er elke dag op toe dat zowel de klantverwachtingen overtroffen worden alsook onze collega’s het beste uit zichzelf halen. Samen met de teamleiders faciliteren we een plezierige werkomgeving voor onze mensen, waar we naast hard werken ook plaats maken voor de nodige humor.

De ambitieuze doelstellingen die we ons zelf stellen vind ik geweldig. We werken hard om onze dienstverlening continu te verbeteren en tegelijkertijd het volgende piketpaaltje te slaan om door te groeien. De dynamiek binnen de organisatie, in combinatie met het enthousiasme van alle collega’s om er samen een succes van te maken, geven me veel voldoening. Het is mooi om onze kernwaarden plezier, betrokkenheid, vrijheid en winnen samen te doorleven!

Onze missie is duidelijk en daar gaan we vol voor. Met trots draag ik dan ook mijn steentje bij aan het verbeteren en verduurzamen van onze leefomgeving.

dennis van uijen - directie omgevingsdienst nederland

Laatste nieuws

Wet kwaliteitsborging en Omgevingswet
Navigeren door de Omgevingswet met Wico Ankersmit
19 juni 2024

De impact van de Wet kwaliteitsborging

In gesprek met Wkb specialist Agri over de kwaliteit en veiligheid in de bouw....

Ruimtelijke ontwikkeling
Navigeren door de Omgevingswet met Wico Ankersmit
10 juni 2024

In gesprek met RO adviseur Emiel

Emiel, adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling bij Omgevingsdienst Nederland, is nu 1 jaar werkzaam binnen onze organisatie. Emiel draagt graag zijn steentje bij aan de ruimtelijke ordening van Nederland en...

Wet kwaliteitsborging en Omgevingswet
Navigeren door de Omgevingswet met Wico Ankersmit
23 mei 2024

Navigeren door de Omgevingswet met Wico Ankersmit

Luister nu naar de eerste aflevering "Navigeren door de Omgevingswet met Wico Ankersmit van de Omgevingscast."...

Inschrijven nieuwsbrief opleidingen

Ontvang de laatste updates en nieuws over opleidingen, masterclasses of modules rechtstreeks in je inbox!