Klantportaal   |  Leerplatform

Whitepaper

Regionale Energiestrategie

Klimaatverandering

Klimaatverandering is een wereldwijd erkend probleem. Een van de signalen van de klimaatverandering is de opwarming van de aarde die wordt veroorzaakt door de uitstoot van broeikasgassen. Om verdere opwarming van de aarde tegen te gaan en een duurzame toekomst te kunnen garanderen zijn er drastische maatregelen benodigd en moeten er afspraken worden gemaakt.

Whitepaper Regionale Energiestrategie

Een van de klimaatafspraken gaat over de halvering van de CO2-uitstoot in Nederland en houdt in dat 30 energieregio’s in Nederland onderzoeken of er voldoende duurzame warmtebronnen aanwezig zijn om een aardgasvrije toekomst te kunnen realiseren en waar het best duurzame elektriciteit opgewekt kan worden. In de Regionale Energiestrategie (RES) wordt per regio de haalbaarheid en de gevolgen van dit doel verkend.

Help jij mee aan het verduurzamen van Nederland? Start vandaag nog en download onze Whitepaper! Na het lezen van de Whitepaper ben je op de hoogte van alle ins en outs rondom de aanleiding, inhoud en gevolgen van de RES en hoe jij je steentje kunt bijdragen aan een duurzame toekomst.

Benieuwd naar onze whitepaper? Laat je gegevens achter via onderstaand contactformulier en je ontvangt onze whitepaper direct in je inbox!

Inschrijving whitepaper

De opkomst van de RES brengt een heleboel teweeg en Nederland staat dan ook voor een grote opgave. Benieuwd hoe Nederland een duurzame toekomst kan realiseren? Download onze whitepaper over de Regionale Energiestrategie en kom erachter!
Download whitepaper

Bouw samen met ODN aan een duurzame toekomst

Help jij mee aan de verduurzaming van Nederland? Bij Omgevingsdienst Nederland staat aandacht voor het milieu hoog in het vaandel. We investeren niet alleen in onze mensen maar ook in de toekomst van morgen en zijn daarom altijd op zoek naar optimalisatie in onze werkwijze voor een zo minimaal mogelijke milieubelasting. Dit uit zich in het bewuster omgaan met energie, papier, afval en het vervoer. Tevens doneren we jaarlijks een bedrag aan natuur- en milieuorganisaties.

Regionale Energiestrategie
Bouw jij mee aan een duurzame toekomst?

Check onze vacatures of neem voor meer informatie contact op met ons! 

Whitepaper Omgevingswet

De uitgestelde Omgevingswet is een hot topic. Ben jij klaar voor de komst van de nieuwe wet? Download onze whitepaper en start vandaag nog!