De start van mijn loopbaan

De inhoudelijke kennis en passie waarmee iedereen hier over zijn vak vertelt en in zijn werk tot uiting brengt, dat sprak mij meteen aan!

Functie
In gesprek met Bart, casemanager bouw

Bart vertelt..

“Tijdens mijn studie HBO Bouwkunde kwam ik in contact met Omgevingsdienst Nederland. Op dat moment liep ik stage bij een bouwbedrijf. Dat is altijd goed bevallen. Toch maakte ik na het afronden van mijn studie en een mooie reis de keuze om voor Omgevingsdienst Nederland te gaan werken. De inhoudelijke kennis en passie waarmee iedereen hier over zijn vak vertelt en in zijn werk tot uiting brengt, dat sprak mij aan en spreekt me nog steeds aan!

Bij Omgevingsdienst Nederland werk ik als casemanager. Dat houdt in dat ik voor verschillende gemeentes de bouwaanvragen toets en bouwkundig beoordeel. Het werk is zeer divers en ik leer iedere dag bij. Ik heb veel ervaren collega’s waar ik mee kan sparren. Zij vertellen met veel enthousiasme over hun vak en ondersteunen me waar nodig. Uiteindelijk heb je wel klanten waar jij verantwoordelijk voor bent en werkzaamheden voor uitvoert.

Het is ook mogelijk om vanuit Omgevingsdienst Nederland verdiepende opleidingen en/of trainingen te volgen om je verder te ontwikkelen. Ook de kennis- en netwerkbijeenkomst speciaal gericht op young professionals dragen daaraan bij. Ik kan bij Omgevingsdienst Nederland nog veel leren. Er zijn voldoende groeimogelijkheden.”

Samen bouwen aan de toekomst van morgen?

Kom werken bij Omgevingsdienst Nederland.