Expertises

Bezwaar en Beroep

Bestuursrecht

Bezwaar en Beroep

Wanneer er bezwaar wordt gemaakt op een besluit of in beroep wordt gegaan, staan wij u bij in het juridische proces. We beginnen met het bestaande dossier, zorgen dat dit compleet wordt gemaakt en bestuderen de inhoud. Waar nodig organiseren we aanvullende onderzoeken en adviezen.

Vervolgens bepalen we de stakeholders in het dossier. In samenspraak met u bepalen we de beste vervolgstappen. Hierbij kunt u denken aan pleitnota’s, rechtsgang, maar met name ook aan mediation of heroverweging van het besluit. Wij zorgen dat uw belangen tijdens de behandeling van het bezwaar en/of beroep worden behartigd.

Onze juristen ontwikkelen hun kennis op wet- en regelgeving voortdurend door het volgen van opleidingen, actuele ontwikkelingen in de markt en jurisprudentie. Doordat ze in direct contact staan met specialisten en binnen verschillende vakgebieden samenwerken, beschikken ze over veel kennis. Hierdoor kunnen ze creatief en oplossingsgericht een juridisch traject vanuit verschillende invalshoeken benaderen. Door de inzet van onze juristen weet u dat uw belangen zo goed mogelijk worden vertegenwoordigd tijdens bezwaar en beroep.

Weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Inschrijven nieuwsbrief opleidingen

Ontvang de laatste updates en nieuws over opleidingen, masterclasses of modules rechtstreeks in je inbox!