Expertises

Brandveiligheid

Bouw

Brandveiligheid

De toetsing van brandveiligheid gaat in op de bouwtechnische en gebruiksaspecten van een gebouw. We beoordelen of (het ontwerp van) een gebouw en het gebruik daarvan voldoen aan het gewenste (wettelijke) niveau. Onze specialisten kijken daarbij ook naar aangedragen gelijkwaardige oplossingen. Daarbij stellen we een onderbouwd advies op met betrekking tot deze oplossing. Adviezen vertalen we altijd in heldere en juiste teksten die u kunt gebruiken in uw correspondentie of besluiten.

Onze brandpreventisten blijven continue op de hoogte van de laatste technieken, systemen en knelpunten in brandveiligheid van gebouwen. Ze zijn voortdurend betrokken bij gelijkwaardige oplossingen, installaties en de praktijk van brandveilig gebruiken van gebouwen. Hierbij zorgen ze dat ook hun collega’s binnen onze backoffice beschikken over de benodigde kennis voor het te beoordelen bouwplan.
U beschikt hiermee over een volwaardige gesprekspartner voor de brandweer die u kan ondersteunen bij de beoordeling van vraagstukken op het gebied van brandveiligheid.

Weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Inschrijven nieuwsbrief opleidingen

Ontvang de laatste updates en nieuws over opleidingen, masterclasses of modules rechtstreeks in je inbox!