Opleidingen

Masterclass Brandveiligheid bij studentenhuisvesting

In het geval van studentenhuisvesting is meestal sprake van kamergewijze verhuur. Wat houdt dit in en wanneer is hier sprake van? Is er alleen sprake van kamergewijze verhuur in het geval van studentenhuisvesting of zijn er meer situatie waarbij er sprake is van kamergewijze verhuur?  

Olaf van Alst, Expert brandveiligheid en docent, zal tijdens deze masterclass ingaan op de eisen (bouwkundig, installatietechnisch en gebruik) ten opzichte van de woonfunctie.  

Inhoud en resultaat:

Tijdens deze masterclass wordt uitgebreid ingegaan op de aanvullende bouwkundige en installatietechnische eisen. Speciale aandacht is er voor de gebruikseisen wat in het geval van studentenhuisvesting niet overbodig is. Daarnaast wordt de invloed van de zorgplicht besproken zoals gesteld in de Woningwet. De masterclass geeft je voldoende mogelijkheden om je vragen te stellen en in gesprek te gaan over kamergewijze verhuur. 

Na afloop van deze masterclass:

Na het volgen van deze masterclass heb je die kennis in huis die nodig is voor een goede beoordeling van kamergewijze verhuur en maakt je een goede gesprekspartner bij aanvragen, voor de gebruiker en collega’s. 

Kosten:

De kosten voor deze masterclass bedragen € 225,00 exclusief BTW.

Over de docent van deze masterclasses:

Olaf van Alst heeft jarenlange ervaring als Expert brandveiligheid en is freelance adviseur en docent brandveiligheid en fire safety engineering.

Interesse in deze masterclass?

Schrijf je in via onderstaand aanmeldformulier of neem contact met ons op via 040-2949005 of via opleidingen@omgevingsdienstnederland.nl

Op verzoek is deze masterclass ook online en in-company af te nemen.

1Persoonlijke gegevens
2Factuurgegevens
3Masterclass/webinar

Persoonlijke gegevens