Opleidingen

Masterclass: Luchtwassers in de praktijk

Wil jij in jezelf investeren? Schrijf je dan nu in voor de masterclass Luchtwassers in de praktijk! Onze docent Ron Timmermans van de firma CleanAllAir.BV, met wie we deze dag organiseren, neemt je tijdens deze dag mee in de hedendaagse praktijk van luchtwassers. Door middel van veel voorbeelden en beeldmateriaal uit de praktijk wordt ingegaan op de alledaagse uitdagingen die jij als vergunningverlener of toezichthouder agrarisch tegenkomt tijdens je werkzaamheden. Daarnaast bezoeken we in de middag een agrarisch bedrijf met een luchtwassysteem in aanbouw. Wil jij graag je ervaringen en uitdagingen m.b.t. luchtwassers delen? Meld je dan snel aan, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen mogelijk.

Inhoud en resultaat:

Je hebt de mogelijkheid om vooraf onderwerpen door te geven die je graag wilt bespreken. Verder zullen de volgende zaken aan bod komen:

  • Type luchtwassers en werking + onderhoud/gedragsvoorschriften bij agrarische bedrijven (welke verschillen zitten er tussen luchtwassers en hoe werken deze. Wat is het verschil in onderhoud en hoe ermee om te gaan)
  • Controle van luchtwassers (wie, wat en hoe)
  • Datalogging en interpretatie van gegevens (datalog gegevens van 5 parameters welke wettelijk zijn voorgeschreven)
  • Spuiwater Bio-wassers

Tijdens deze dag is er volop gelegenheid tot het uitwisselen van ervaringen met luchtwassers.

Doelgroep:

Deze masterclass is bestemd voor vergunningverleners, toezichthouders en handhavers van gemeenten. Daarnaast kunnen ook beleidsmedewerkers of teamleiders die te maken krijgen met de gevolgen van de Wkb deelnemen aan deze masterclass.

Over de docent van deze masterclass:

Ron Timmermans is inmiddels ruim 20 jaar betrokken en werkzaam in de wereld van luchtwassers. Eind jaren ’90 was hij al betrokken bij de certificering van de eerste chemische wassers en is daarna steeds betrokken gebleven bij verdere ontwikkelingen m.b.t. nieuwe systemen, waaronder de biologische combi luchtwasser. Na eerst gewerkt te hebben bij Uniqfill, waarbij vanaf 2010 t/m 2013 als directeur, heeft hij in 2014 samen met een compagnon de firma CleanAllAir opgericht en is tot heden nog steeds directeur/eigenaar van dit bedrijf.

Vanaf 2015 heeft Ron samen met een paar zakelijke compagnons een aantal bedrijven opgericht voor de verwerking van stikstofhoudende reststromen (o.a. spuiwater van luchtwassers en dunne mest fractie) en is een contract-research-Laboratorium (BioSolum BV) en een technologie development bedrijf (Bio-Particles-International BV) opgericht.

Interesse in deze masterclass?

Schrijf je in via onderstaand aanmeldformulier of neem contact met ons op via 040-2949005 of via opleidingen@omgevingsdienstnederland.nl.

Op verzoek is deze masterclass ook online en in-company af te nemen.

 

Inschrijfformulier

1Persoonlijke gegevens
2Factuurgegevens
3Masterclass/webinar

Persoonlijke gegevens