Opleidingen

Masterclass Toezicht op energiebesparende maatregelen in de praktijk.

Ben jij toezichthouder op het gebied van energie en wil jij meer diepgang over de onderwerpen waar jij tijdens de controles mee te maken krijgt? Dan nodigen we je graag uit voor de Masterclass Toezicht op Energiebesparende maatregelen in de praktijk. Dit is een vervolg op de masterclass Toezicht op energiebesparende maatregelen, waarin vooral wordt ingegaan op administratief toezicht, het beoordelen van rapportages m.b.t. informatieplicht en de basis van energietoezicht.

De docent Joop de Jongh zal zijn jarenlange ervaring op het gebied van energie(toezicht) gebruiken om jou tijdens deze masterclass nog beter wegwijs te maken in de wereld van het energietoezicht.

Inhoud en resultaat:

In deze masterclass wordt dieper ingegaan op energietoezicht en praktijkervaringen van de deelnemers. Wat kom je tegen tijdens de controles en waar loop jij als toezichthouder tegenaan? Onderwerpen die hierbij zeker aan bod zullen komen zijn:

  • Bouwkundige aspecten;
  • Verwarmen;
  • Koelen;
  • Ventilatie en verlichting.

De masterclass is vooral gericht op de praktijk en zal daarom in overleg met jou als toezichthouder worden samengesteld.

Doelgroep:

Deze masterclass is bestemd voor iedereen die te maken heeft met de energiebesparings- en informatieplicht.

Over de docent van deze masterclass:

Joop de Jongh heeft jarenlange ervaring met energie, onder andere als adviseur Energie bij Heijmans Energie Services en toezichthouder energie bij de Omgevingsdienst Brabant Noord. Om onder andere zijn ervaringen uit te dragen heeft hij sinds kort zijn eigen bedrijf Vebetra (Vastgoed Beheer & Trainingen).

Interesse in deze masterclass?

Schrijf je in via onderstaand inschrijfformulier of mail naar opleidingen@omgevingsdienstnederland.nl.

Op verzoek is deze masterclass ook online en in-company af te nemen.

1Persoonlijke gegevens
2Factuurgegevens
3Masterclass/webinar

Persoonlijke gegevens

Inschrijven nieuwsbrief opleidingen

Ontvang de laatste updates en nieuws over opleidingen, masterclasses of modules rechtstreeks in je inbox!