RUD Zeeland

Vacature Handhaver

Maak het verschil als handhaver

Wil jij het verschil maken voor de inwoners van een gemeente of provincie? Solliciteer dan op een van onze openstaande vacatures, ga aan de slag als handhaver bij Omgevingsdienst Nederland en je investeert niet alleen in de toekomst van Nederland, maar ook in je eigen toekomst!

Bij Omgevingsdienst Nederland werk je aan verschillende uitdagende opdrachten waardoor je werk veelzijdig is en iedere dag anders is. Zo ontwikkel je een brede inzetbaarheid binnen het vakgebied en kun je ontdekken waar je talenten en ambities liggen. Samen zorgen we voor vooruitgang in jouw carrière.

 

Werken als handhaver

Ben jij werkzaam binnen de fysieke leefomgeving en klaar om je carrière een boost te geven? Ter uitbreiding van onze organisatie zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. We zoeken iemand die de juiste vertaalslag weet te maken van bestuurlijke ambities naar de inzet van een handhaver in de vorm van concrete en uitvoerbare plannen. In de rol van handhaver bekleed je verschillende rollen zoals regisseur, handhaver, adviseur en verbinder van de verschillende betrokken partijen. Als handhaver is het van belang dat je verstand van zaken hebt, maar ook de menselijke kant niet uit het oog verliest. Hierbij houd je rekening met de financiële middelen en de verschillende deelbelangen die bij de handhaving van de fysieke leefomgeving komen kijken.

Herkenbaar? Check dan eens onze openstaande handhaver vacatures en wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega!

Werken bij Omgevingsdienst Nederland

Bij Omgevingsdienst Nederland maak je deel uit van een hechte club enthousiaste vakspecialisten die zich iedere dag inzetten om samen de fysieke leefomgeving te optimaliseren en zo bij te dragen aan een duurzame toekomst.

We stellen doelen op en als het even kan, verleggen we deze doelen. Samen komen we verder en zoeken we de grenzen op. Er wordt bij Omgevingsdienst Nederland dan ook veel waarde gehecht aan het versterken van elkaars vakmanschap middels kennisdeling en -ontwikkeling. Samen buigen we ons over complexe vraagstukken en creëren we oplossingen in een maatschappij vol ruimtelijke uitdagingen. Dankzij onze korte lijnen en informele werkstructuur weten we elkaar gemakkelijk te vinden en halen we het beste in elkaar naar boven.

Over Omgevingsdienst Nederland

Bij Omgevingsdienst Nederland wordt iedereen in zijn kracht gezet. We vinden het niet alleen belangrijk dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen, maar hechten ook veel waarde aan je werkgeluk. Er wordt dan ook veel aandacht geschonken aan het beleven van werkplezier en vinden het belangrijk dat voldoening haalt uit je werk.

Work hard, play hard, is dan ook van toepassing op onze organisatie. Samen zetten we ons in om mooie resultaten te boeken en nieuwe opdrachten binnen te halen. We staan geregeld stil bij de behaalde resultaten en vieren de successen onder het genot van een hapje en drankje tijdens een van onze themabijeenkomsten, werkborrels of uitjes.

Naast de kennisontwikkeling en het werkgeluk bieden we je bij Omgevingsdienst Nederland ook uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een mobiele telefoon, 30 vakantiedagen, reiskostenvergoeding/leaseauto en volop opleidingsmogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je zelf ervaren hoe het is om bij Omgevingsdienst Nederland te werken? Neem contact met ons op en we gaan graag het gesprek met je aan. De koffie staat al klaar!

Corporate video Omgevingsdienst Nederland

Onze professionals zijn werkzaam in de volgende specialismen/vakgebieden:

/  Vergunningverlening
 • Bouwplantoetsing
 • Slopen
 • Uitvoeringsprogramma’s
 • Milieuvergunningen
 • Milieumeldingen
 • MER-(beoordeling)
 • NB-wet vergunningen
 • Watervergunningen/ toetsing aan keur
/  Toezicht en Handhaving
 • Bouwtoezicht
 • Milieutoezicht
 • Energietoezicht
 • Toezicht op asbest
 • APV- toezicht
 • (Constructief) toezicht bij evenementen
/  Beleidsplannen en Uitvoeringsprogramma’s
 • Beleidsplannen
 • Toezicht en handhaving

Organisaties met wie we samenwerken

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Inschrijven nieuwsbrief opleidingen

Ontvang de laatste updates en nieuws over opleidingen, masterclasses of modules rechtstreeks in je inbox!