RUD Zeeland

Vacature juridisch adviseur

Maak het verschil als juridisch adviseur

Wil jij het verschil maken voor de inwoners van een gemeente of provincie? Solliciteer dan op een van onze vacature juridisch adviseur bij Omgevingsdienst Nederland en je investeert niet alleen in de toekomst van Nederland, maar ook in je eigen toekomst!

Bij Omgevingsdienst Nederland werk je aan verschillende uitdagende opdrachten waardoor je werk veelzijdig is en iedere dag anders is. Zo ontwikkel je een brede inzetbaarheid binnen het vakgebied en kun je ontdekken waar je talenten en ambities liggen. Samen zorgen we voor vooruitgang in jouw carrière.

 

Werken als juridisch adviseur

Ben jij werkzaam binnen de fysieke leefomgeving en klaar om je carrière een boost te geven? Wij bieden jou alle inzichten die je nodig hebt over het beroep van juridisch adviseur bij Omgevingsdienst Nederland. Als juridisch adviseur coördineer je het gehele juridische proces zorgvuldig, inclusief registratie, ontvankelijkheidstoetsing, het bijwonen van hoorzittingen en dossierbeheer, tevens verzorgen zij tijdige verzending van besluiten, koppelen adviezen terug aan bestuurders en vakafdelingen en dragen bij aan “lessons-learned” voor kwaliteitsverbetering. Je neemt ook een leidende rol in vervolgprocedures, waarbij zij verweerschriften opstellen voor beroepsprocedures en procedures voeren bij de bestuursrechter tot aan eventueel de Raad van State.

Bekijk onze openstaande vacature juridisch adviseur en wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega!

 

Dit is wat een Juridisch Adviseur krijgt

Een veelgestelde vraag is: wat verdient een juridisch adviseur? Het salaris van een juridisch adviseur hangt af van verschillende factoren, waaronder werkervaring en de werkgever. In 2024 varieert het startsalaris van een juridisch adviseur meestal tussen € 2.800 en € 6.000 bruto per maand.

Omgevingsdienst Nederland biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan, waaronder een collectieve pensioenregeling, collectieve ziektekostenverzekering, EB-vergoeding, reiskostenvergoeding / lease-auto, mobiele telefoon en interne en externe opleidingen. Bij goed functioneren wordt je de mogelijkheid geboden voor een contract voor onbepaalde tijd. Je komt te werken in een professionele projectorganisatie en je zult samen gaan werken in een dynamisch en enthousiast team, waarin klanten en medewerkers centraal staan.

Bekijk de vacature juridisch adviseur hier

Werken bij Omgevingsdienst Nederland

Bij Omgevingsdienst Nederland maak je deel uit van een hechte club enthousiaste vakspecialisten die zich iedere dag inzetten om samen de fysieke leefomgeving te optimaliseren en zo bij te dragen aan een duurzame toekomst.

We stellen doelen op en als het even kan, verleggen we deze doelen. Samen komen we verder en zoeken we de grenzen op. Er wordt bij Omgevingsdienst Nederland dan ook veel waarde gehecht aan het versterken van elkaars vakmanschap middels kennisdeling en -ontwikkeling. Samen buigen we ons over complexe vraagstukken en creëren we oplossingen in een maatschappij vol ruimtelijke uitdagingen. Dankzij onze korte lijnen en informele werkstructuur weten we elkaar gemakkelijk te vinden en halen we het beste in elkaar naar boven.

Over Omgevingsdienst Nederland

Bij Omgevingsdienst Nederland wordt iedereen in zijn kracht gezet. We vinden het niet alleen belangrijk dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen, maar hechten ook veel waarde aan je werkgeluk. Er wordt dan ook veel aandacht geschonken aan het beleven van werkplezier en vinden het belangrijk dat voldoening haalt uit je werk.

Work hard, play hard, is dan ook van toepassing op onze organisatie. Samen zetten we ons in om mooie resultaten te boeken en nieuwe opdrachten binnen te halen. We staan geregeld stil bij de behaalde resultaten en vieren de successen onder het genot van een hapje en drankje tijdens een van onze themabijeenkomsten, werkborrels of uitjes.

Naast de kennisontwikkeling en het werkgeluk bieden we je bij Omgevingsdienst Nederland ook uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een mobiele telefoon, 30 vakantiedagen, reiskostenvergoeding/leaseauto en volop opleidingsmogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je zelf ervaren hoe het is om bij Omgevingsdienst Nederland te werken? Neem contact met ons op en we gaan graag het gesprek met je aan. De koffie staat al klaar!

Corporate video Omgevingsdienst Nederland

Onze professionals zijn werkzaam in de volgende specialismen/vakgebieden:

/  Vergunningverlening
 • Bouwplantoetsing
 • Slopen
 • Uitvoeringsprogramma’s
 • Milieuvergunningen
 • Milieumeldingen
 • MER-(beoordeling)
 • NB-wet vergunningen
 • Watervergunningen/ toetsing aan keur
/  Toezicht en Handhaving
 • Bouwtoezicht
 • Milieutoezicht
 • Energietoezicht
 • Toezicht op asbest
 • APV- toezicht
 • (Constructief) toezicht bij evenementen
/  Beleidsplannen en Uitvoeringsprogramma’s
 • Beleidsplannen
 • Toezicht en handhaving

Organisaties met wie we samenwerken

Meer informatie over de vacature juridisch adviseur?

Neem contact met ons op!

Inschrijven nieuwsbrief opleidingen

Ontvang de laatste updates en nieuws over opleidingen, masterclasses of modules rechtstreeks in je inbox!