RUD Zeeland

Vacature toezichthouder milieu

Toezichthouder milieu

Draag jij ook bij aan een schoner, veiliger en duurzamer milieu? Als toezichthouder milieu maak jij het verschil voor de inwoners van een provincie of gemeente.

In de rol van toezichthouder milieu heb je een veelzijdige en gevarieerde baan waarbij je met beide benen in het werkveld staat. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van en het adviseren over handhavingswerkzaamheden met als taakaccent milieu.

Je controleert de naleving van de milieu wet- en regelgeving op meerdere milieuaspecten zoals onder andere bodem, water, lucht, geluid, afvalstoffen, flora en fauna. Hierbij rapporteer je je bevindingen naar de klant en adviseer je de klant over het beleid en eventuele vervolgstappen. Zo lever je een wezenlijke bijdrage aan de beleidsontwikkeling op milieugebied.

Om alles in goede banen te kunnen leiden beschik je over actuele kennis over de wet milieubeheer, het activiteitenbesluit en thema’s als de activiteitenregeling en handhaving binnen de overheid. Je werkt proactief en draagt innovatieve en constructieve oplossingen aan voor milieuvraagstukken en onderhoud nauw contact met alle betrokken partijen.

Dankzij je actieve betrokkenheid en inhoudelijke vakkennis en kunde zijn de inspectiewerkzaamheden bij jou in goede handen en weet je alles feilloos te coördineren.

 

Werken bij Lybrae

Wij geloven in de verbinding op de lange termijn en hechten veel waarde aan vrijheid, betrokkenheid, plezier en een winnaarsmentaliteit. Vanuit deze gedachtegang zoeken we naar de opdracht of baan die het best past bij je wensen en ambities.

Dankzij ons netwerk en jarenlange ervaring hebben we een ruime opdrachtenportefeuille weten op te bouwen welke bestaat uit o.a. omgevingsdiensten, gemeentes, provincies en uitvoeringsdiensten.

Naast projecten binnen de overheidssector bieden we ook opdrachten binnen de private sector en kun je aan de slag via ons eigen adviesbureau.

Zo openen we deuren voor je bij de meest uiteenlopende opdrachtgevers en werk je aan veelzijdige en uitdagende opdrachten. Hierdoor is er veel variatie in je werkzaamheden, sta je niet stil en blijf je jezelf ontwikkelen. Samen gaan we vooruit en zorgen we voor vooruitgang in jouw carrière.

Toezichthouder milieu vacature

We groeien hard en hierbij horen nieuwe collega’s. Ben je klaar om in je carrière te investeren en toe aan een nieuwe uitdaging? We hebben nog openstaande vacatures toezichthouder milieu.

Bij Omgevingsdienst Nederland staan jouw loopbaanwensen centraal en vormen ze het uitgangspunt voor een gesprek. Wij luisteren naar je wensen en bieden, indien gewenst, meer uitdaging. Staat jouw droombaan er niet tussen? Jaag zelf die droombaan achterna en verstuur een open sollicitatie!

Vrijblijvend kennismaken met Omgevingsdienst Nederland? Neem contact op met recruiter Dian van de Laak door te bellen naar:  06-28333303 of stuur een mail naar: d.vandelaak@lybrae.nl. Ze bespreekt graag de mogelijkheden met je.

Omgevingsdienst Nederland. Specialist in de fysieke leefomgeving.

Omgevingsdienst Nederland is als adviesorganisatie succesvol partner van opdrachtgevers binnen het fysieke domein. Wij adviseren en ondersteunen onze opdrachtgevers binnen de vakgebieden bouw, milieu, ruimtelijke ontwikkeling, energie & duurzaamheid. Door het bieden en ontwikkelen van gecertificeerde (maatwerk)opleidingen, trainingen en coaching, dragen we bij aan de organisatie- en persoonlijke ontwikkeling van onze opdrachtgevers en eigen medewerkers. Daarbij zoeken we altijd de grenzen op en als het even kan verleggen wij die. Geheel gedreven vanuit onze expertise én passie voor de fysieke leefomgeving.

Corporate video Omgevingsdienst Nederland

Onze professionals zijn werkzaam in de volgende specialismen/vakgebieden:

/  Vergunningverlening
 • Bouwplantoetsing
 • Slopen
 • Uitvoeringsprogramma’s
 • Milieuvergunningen
 • Milieumeldingen
 • MER-(beoordeling)
 • NB-wet vergunningen
 • Watervergunningen/ toetsing aan keur
/  Toezicht en Handhaving
 • Bouwtoezicht
 • Milieutoezicht
 • Energietoezicht
 • Toezicht op asbest
 • APV- toezicht
 • (Constructief) toezicht bij evenementen
/  Beleidsplannen en Uitvoeringsprogramma’s
 • Beleidsplannen
 • Toezicht en handhaving

Organisaties met wie we samenwerken

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Inschrijven nieuwsbrief opleidingen

Ontvang de laatste updates en nieuws over opleidingen, masterclasses of modules rechtstreeks in je inbox!