RUD Zeeland

Incompany opleiding

Incompany opleiding

Staat uw organisatie voor een kennisvraagstuk? Wij fungeren als dé opleidingspartner voor uw organisatie en begrijpen als geen ander dat ieder bedrijf zijn eigen vraagstukken heeft. Vanuit deze gedachtegang bieden we bij al onze opleidingen de mogelijkheid om het op maat samen te stellen en/of incompany bij u op locatie.

Inspirerend, vernieuwend, praktijkgericht en persoonlijk. Zo kunt u onze (maatwerk)opleidingen omschrijven. Samen kijken we naar de leerbehoefte van uw organisatie en stemmen we de opleiding af op uw organisatorische doelen en kennisvraagstukken. Zo creëren we een innovatieve en praktijkgerichte opleiding die uw medewerkers inspireert en de handvaten en kennis biedt voor in de toekomst. Indien gewenst kunnen we al onze opleidingen ook incompany verzorgen bij u op locatie.

Incompany opleiding aanvragen

Incompany betekenis

Een incompany opleiding is een maatwerk opleidingstraject die op de locatie van de desbetreffende organisatie wordt verzorgd. We bieden incompany opleidingen over actuele thema’s die spelen in de markt, zoals de aanstaande inwerkingtreding van de Omgevingswet (Ow) en Wet kwaliteitsborging (Wkb). Zo zijn uw medewerkers op de hoogte van de meest actuele kennis en inzichten omtrent ontwikkelingen in de markt.

Gezamenlijk bekijken we hoe we het opleidingstraject kunnen personaliseren en een wezenlijke stap kunnen maken in de groei van de medewerkers binnen uw organisatie. Om dit te bewerkstelligen vragen we voor aanvang van de opleiding de deelnemende organisatie om hun leerbehoefte in kaart te brengen en praktijkvoorbeelden aan te dragen. Dit biedt ons de mogelijkheid een opleiding vorm te geven die specifiek ingaat op uw kennisvraagstuk en biedt ruimte om praktijkvoorbeelden te integreren in de opleiding. Zo is de lesstof direct toepasbaar in de praktijk voor uw medewerkers.

Incompany trainingen

Naast de incompany opleidingen verzorgen we ook incompany trainingen, beter bekend als inhouse trainingen. Tijdens deze training doen uw medewerkers in een korte tijd een hoop nieuwe praktijkgerichte ervaring en nieuwe inzichten op. Dit kunnen uw medewerkers direct in de praktijk toepassen.

Over Omgevingsdienst Nederland

Door de verschillende uitgangsposities van onze opdrachtgevers is geen enkel project gelijk. Echter weten we met behulp van maatwerkoplossingen voor elke uitdaging een oplossing te vinden die past bij de wensen en ambities van uw organisatie.

Onze (maatwerk) opleidingen worden verzorgd door een pool van ruim 80 docenten met uiteenlopende specialismes, allemaal afkomstig uit het werkveld en met jarenlange ervaring in hun vakgebied. Dankzij de grote pool aan docenten hebben we een breed aanbod aan kennis en ervaring in huis. Zo weten we altijd de juiste docent aan uw organisatie te matchen en kunnen we een praktijkgericht lesprogramma verzorgen dat aansluit bij het kennisvraagstuk van uw organisatie.

Kennisdeling en ontwikkeling staat dan ook hoog in het vaandel bij Omgevingsdienst Nederland.

Benieuwd hoe we de groei van uw organisatie kunnen versnellen? Neem een kijkje op onze website en check onze innovatieve en praktijkgerichte opleidingen! Samen gaan we vooruit en realiseren we groei!

Corporate video Omgevingsdienst Nederland

Onze professionals zijn werkzaam in de volgende specialismen/vakgebieden:

/  Vergunningverlening
 • Bouwplantoetsing
 • Slopen
 • Uitvoeringsprogramma’s
 • Milieuvergunningen
 • Milieumeldingen
 • MER-(beoordeling)
 • NB-wet vergunningen
 • Watervergunningen/ toetsing aan keur
/  Toezicht en Handhaving
 • Bouwtoezicht
 • Milieutoezicht
 • Energietoezicht
 • Toezicht op asbest
 • APV- toezicht
 • (Constructief) toezicht bij evenementen
/  Beleidsplannen en Uitvoeringsprogramma’s
 • Beleidsplannen
 • Toezicht en handhaving

Organisaties met wie we samenwerken

Meer informatie over incompany opleidingen?

Neem contact met ons op!

Inschrijven nieuwsbrief opleidingen

Ontvang de laatste updates en nieuws over opleidingen, masterclasses of modules rechtstreeks in je inbox!