Opleidingen

Traineeship Milieu

Traineeship Milieu

Een goede start van je Milieu carrière begint bij Omgevingsdienst Nederland. Met ons gecertificeerde traineeship Milieu geef je jouw carrière een vliegende start. Als trainee bij Omgevingsdienst Nederland draai je vanaf dag één mee in de praktijk en ga je aan de slag met complexe vraagstukken en projecten. Werken bij Omgevingsdienst Nederland doe je niet alleen, maar samen met een team ervaren vakspecialisten die graag met je sparren en hun kennis en kunde met je delen.

Zo ervaar je de verschillende facetten van het vakgebied en kom je erachter waar je talenten liggen en waar je voldoening uit haalt. We vinden het belangrijk dat je plezier beleeft in je werk en ergens je tanden in kunt zetten.

Trainees bij Omgevingsdienst Nederland zijn ambitieus, initiatiefrijk, creatief en zoeken van nature de samenwerking met collega’s en opdrachtgevers op. Ze durven het aan om zichzelf inhoudelijk uit te dagen en gaan tot het uiterste om zich maximaal te ontwikkelen. Past dit traineeship milieu bij jou? Lees dan verder!

Milieu

Het traineeship Milieu sluit perfect aan bij startende professionals die werkzaam zijn in het vakgebied Milieu. We stemmen het traineeship af op de specifieke opleidingsrichting die jij eerder gekozen hebt en op je leerbehoeften voor de toekomst. Zo zorgen wij ervoor dat jij vanaf dag 1 een steile groeicurve doormaakt. Jij bent leidend en bepaalt je eigen route.

De afdeling Milieu bestaat uit een grote club aan ervaren en enthousiaste collega’s, waardoor er veel kennis, kunde en inzichten bij de organisatie aanwezig is. Tijdens het traineeship word je persoonlijk begeleid door een ervaren collega en wordt er met elkaar meegedacht over ruimtelijke vraagstukken. Binnen één jaar heb jij een enorme groeispurt gemaakt en een enorme voorsprong op de arbeidsmarkt.

Wil je gaan werken in het vakgebied Milieu en ben je nog niet werkzaam bij Lybrae? Klik hier voor onze vacatures.

Milieu betekenis

Terwijl de politiek nog rekent aan het Klimaatakkoord zijn we bezig met het verduurzamen van de (bestaande) gebouwen, zelf energie op te wekken, slim te besparen en materialen en grondstoffen te hergebruiken. Ook voor milieutaken als vergunningverlening, toezicht en handhaving hebben we als ultieme doel: een gezond leefklimaat binnen de fysieke omgeving. Als young professional bij Omgevingsdienst Nederland begrijp je welk bestuurlijk spanningsveld belangrijk is en welke ontwikkelingen er de komende jaren op ons afkomen. Denk hierbij aan de komst van de omgevingswet.

Omgevingsdienst Nederland als innovatieve opleider

Binnen de vakgebieden Ruimtelijke Ontwikkeling, Bouwkunde, Milieu en Bestuursrecht verzorgen we een ruim opleidingsaanbod bestaande uit uiteenlopende opleidingstrajecten die stuk voor stuk bijdragen aan jouw professionele en persoonlijke groei. Afhankelijk van de leerbehoefte wordt er een passende docent ingezet met jarenlange ervaring in het vakgebied. Tijdens de opleiding leer je de nieuwste onmisbare kennis en doe je nieuwe inzichten op die je direct in de praktijk kunt toepassen. Zo helpen wij je vooruit in je carrière.

Lesprogramma

Het tweejarig traineeship milieu start met een een introductie, de opleiding zelf, coaching on the job en je gaat aan de slag bij een van onze opdrachtgevers binnen het fysieke domein. Daarnaast volgen na het afronden van de basisopleiding nog verdiepende themabijeenkomsten. Wil je meer weten over de opleiding kernactiviteiten milieu en alle bijbehorende modules klik dan hier.

Aanmelden voor het Traineeship Milieu

Wil je meer weten over het volgen van het traineeship Milieu? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 040 – 2949005 of mail naar opleidingen@omgevingsdienstnederland.nl

1Persoonlijke gegevens
2Opleiding
3Factuurgegevens
4Voorwaarden

Persoonlijke gegevens

Inschrijven nieuwsbrief opleidingen

Ontvang de laatste updates en nieuws over opleidingen, masterclasses of modules rechtstreeks in je inbox!