Opleidingen

Traineeship Ruimtelijke Ontwikkeling

Traineeship Ruimtelijke Ontwikkeling

Een goede start van je Ruimtelijke Ontwikkeling carrière begint bij Omgevingsdienst Nederland. Met ons gecertificeerde traineeship Ruimtelijke Ontwikkeling geef je jouw carrière een vliegende start. Als trainee bij Omgevingsdienst Nederland draai je vanaf dag één mee in de praktijk en ga je aan de slag met complexe vraagstukken en projecten. Werken bij Omgevingsdienst Nederland doe je niet alleen, maar samen met een team ervaren vakspecialisten die graag met je sparren en hun kennis en kunde met je delen.

Zo ervaar je de verschillende facetten van het vakgebied en kom je erachter waar je talenten liggen en waar je voldoening uit haalt. We vinden het belangrijk dat je plezier beleeft in je werk en ergens je tanden in kunt zetten.

Trainees bij Omgevingsdienst Nederland zijn ambitieus, initiatiefrijk, creatief en zoeken van nature de samenwerking met collega’s en opdrachtgevers op. Ze durven het aan om zichzelf inhoudelijk uit te dagen en gaan tot het uiterste om zich maximaal te ontwikkelen. Past het traineeship Ruimtelijke Ontwikkeling bij jou? Lees dan verder!

Ruimtelijke Ontwikkeling

Het traineeship Ruimtelijke Ontwikkeling sluit perfect aan bij startende professionals die werkzaam zijn in het vakgebied Ruimtelijke Ontwikkeling. We stemmen het traineeship af op de specifieke opleidingsrichting die jij eerder gekozen hebt en op je leerbehoeften voor de toekomst. Zo zorgen wij ervoor dat jij vanaf dag 1 een steile groeicurve doormaakt. Jij bent leidend en bepaalt je eigen route.

De afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling bestaat uit een grote club aan ervaren en enthousiaste collega’s, waardoor er veel kennis, kunde en inzichten bij de organisatie aanwezig is. Tijdens het traineeship word je persoonlijk begeleid door een ervaren collega en wordt er met elkaar meegedacht over ruimtelijke vraagstukken. Binnen één jaar heb jij een enorme groeispurt gemaakt en een enorme voorsprong op de arbeidsmarkt.

Wil je gaan werken in het vakgebied Ruimtelijke Ontwikkeling en ben je nog niet werkzaam bij Lybrae? Klik hier voor onze vacatures.

Ruimtelijke Ontwikkeling betekenis

Met het begrip Ruimtelijke Ontwikkeling wordt de inrichting van de openbare ruimte bedoeld, waarbij er rekening wordt gehouden met de diverse financiële, maatschappelijke en politieke belangen. Als young professional in de Ruimtelijke Ontwikkeling houd je je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: Hoe richt je een klimaatbestendige woonwijk in? Hoe zorg je ervoor dat mensen op een veilige en efficiënte manier kunnen reizen? Hoe creëer je ruimte in een steeds schaarser wordende woningmarkt? Bij het oplossen van de vraagstukken houd je rekening met de diverse deelbelangen en bekijk je de vraagstukken vanuit een integrale invalshoek.

Omgevingsdienst Nederland als innovatieve opleider

Binnen de vakgebieden Ruimtelijke Ontwikkeling, Bouwkunde, Milieu en Bestuursrecht verzorgen we een ruim opleidingsaanbod bestaande uit uiteenlopende opleidingstrajecten die stuk voor stuk bijdragen aan jouw professionele en persoonlijke groei. Afhankelijk van de leerbehoefte wordt er een passende docent ingezet met jarenlange ervaring in het vakgebied. Tijdens de opleiding leer je de nieuwste onmisbare kennis en doe je nieuwe inzichten op die je direct in de praktijk kunt toepassen. Zo helpen wij je vooruit in je carrière.

Lesprogramma

Het tweejarig traineeship Ruimtelijke Ontwikkeling start met een een introductieweek, de opleiding zelf, coaching on the job en je gaat aan de slag bij een van onze opdrachtgevers binnen het fysieke domein. Daarnaast volgen na het afronden van de basisopleiding nog verdiepende themabijeenkomsten. Wil je meer weten over de basisopleiding RO en alle bijbehorende modules, klik dan hier!

Aanmelden voor het traineeship Ruimte Ontwikkeling

Vul dan het onderstaande inschrijfformulier in. Nog niet helemaal overtuigd en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 040 – 2949005 of mail naar opleidingen@omgevingsdienstnederland.nl

1Persoonlijke gegevens
2Opleiding
3Factuurgegevens
4Voorwaarden

Persoonlijke gegevens

Inschrijven nieuwsbrief opleidingen

Ontvang de laatste updates en nieuws over opleidingen, masterclasses of modules rechtstreeks in je inbox!