RUD Zeeland

Vacature planoloog

Werken bij Omgevingsdienst Nederland

Wil jij het verschil maken voor de inwoners van een gemeente of provincie? Solliciteer op onze openstaande vacature planoloog, ga aan de slag als planoloog en je investeert niet alleen in de toekomst van Nederland, maar ook in je eigen toekomst!

We bieden diverse opdrachten binnen zowel de private sector als de overheidssector en ons eigen adviesbureau. Je werkt met een hecht team aan vakspecialisten die graag met elkaar samenwerken en samen kansen en oplossingen creëren in een maatschappij vol ruimtelijke uitdagingen. Naast het hechte team geniet je bij Omgevingsdienst Nederland van een werkomgeving waarin vrijheid, betrokkenheid, willen winnen en plezier centraal staat. Je werkgeluk staat bij ons voorop.

Waar sta je nu en waar wil je naartoe groeien is het uitgangspunt voor een gesprek. Naast werkgeluk geniet je bij Omgevingsdienst Nederland ook van uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een mobiele telefoon, 30 vakantiedagen, reiskostenvergoeding/leaseauto en volop opleidingsmogelijkheden.

 

Vacature planoloog

Ter uitbreiding van ons team Ruimtelijke ontwikkeling zijn we op zoek naar een nieuwe planoloog die ons team wilt komen versterken. Als planoloog zijn thema’s als duurzaam bouwen, klimaatbestendige gebiedsontwikkeling en structuurvisies dagelijkse business en voor jou bekend terrein.

Je bestudeert complexe ruimtelijke vraagstukken en bedenkt vernieuwende oplossingen voor vraagstukken als: hoe kun je een stedelijk gebied het beste inrichten en hoe krijgen we alle voorzieningen op de juiste plek? Hoe zorg je voor betaalbare woningen in een maatschappij waarin het woningtekort aan orde van de dag is? Hoe kunnen we een duurzame leefomgeving realiseren?

Vacature planoloog

Wat doet een planoloog

Met een team van vakspecialisten buig jij je over complexe ruimtelijke opgaven en draag jij bij aan de kwaliteit van onze fysieke leefomgeving. Je werkt integraal samen met een team van o.a. projectleiders, adviseurs, architecten, overheidsdiensten en andere betrokken partijen. Hierbij bekleed je een centrale rol en vind je de balans tussen de verschillende politieke, financiële en maatschappelijke belangen die bij de (her)ontwikkeling van de fysieke leefomgeving een rol spelen.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze openstaande vacature planoloog, en neem contact op met collega Juliette Cobussen door te mailen naar: j.cobussen@lybrae.nl of bel naar:  06-18937965.

We plannen graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek waar we de mogelijkheden samen bespreken. De koffie staat alvast klaar! Heb je meer interesse in andere vacatures? Bekijk dan de ook de vacature voor vergunningverlener wabo of casemanager.

Vacatures planologie

Ruimte creëren in een wereld waar ruimte met de dag schaarser wordt, dat is waar planologie om draait. Planologie is de leer van de ruimtelijke ordening en is gericht op het inrichten en regisseren van de leefomgeving. Als planoloog verdiep je je in de ruimtelijke ontwikkeling van de fysieke leefomgeving en buig je je over complexe ruimtelijke vraagstukken. Kom jij werken als planoloog bij Omgevingsdienst Nederland?

Aan de slag als planoloog bij Omgevingsdienst Nederland

Je verzamelt de benodigde informatie en gaat voor onze opdrachtgevers aan de slag met het opstellen van bestemmingsplannen. Hierbij adviseer je onze opdrachtgevers over aangevraagde functiewijzigingen en bouwplannen in afwijking van een geldend bestemmingsplan. Zo lever je een bijdrage aan de optimale inrichting van de openbare ruimte, die ook nog eens financieel en maatschappelijk haalbaar is.

Onze professionals zijn werkzaam in de volgende specialismen/vakgebieden:

/  Vergunningverlening
 • Bouwplantoetsing
 • Slopen
 • Uitvoeringsprogramma’s
 • Milieuvergunningen
 • Milieumeldingen
 • MER-(beoordeling)
 • NB-wet vergunningen
 • Watervergunningen/ toetsing aan keur
/  Toezicht en Handhaving
 • Bouwtoezicht
 • Milieutoezicht
 • Energietoezicht
 • Toezicht op asbest
 • APV- toezicht
 • (Constructief) toezicht bij evenementen
/  Beleidsplannen en Uitvoeringsprogramma’s
 • Beleidsplannen
 • Toezicht en handhaving

Organisaties met wie we samenwerken

Meer informatie de vacature planoloog?

Neem contact met ons op!

Inschrijven nieuwsbrief opleidingen

Ontvang de laatste updates en nieuws over opleidingen, masterclasses of modules rechtstreeks in je inbox!