Terugblik Themabijeenkomst 2023

Donderdag 21 september kwamen vele Omgevingsdienst Nederland collega’s samen in de Verkadefabriek in ’s-Hertogenbosch voor onze jaarlijkse themabijeenkomst.

Categorie
Werken bij

Publicatie
9 oktober 2023

Donderdag 21 september kwamen vele Omgevingsdienst Nederland collega’s samen in de Verkadefabriek in ’s-Hertogenbosch voor onze jaarlijkse themabijeenkomst. Dit jaar stond het thema “Werkgeluk en Mentale Veerkracht” centraal. Een onderwerp dat de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden is en zowel in ons persoonlijke als zakelijke leven herkenbare raakvlakken heeft.

Michael Kortekaas (bekend van het tv-programma Hunted) nam ons in een interactieve presentatie mee in zijn verhaal, doorspekt met praktische voorbeelden en nuttige tips voor mentale veerkracht. Gedurende de presentatie werden we aangemoedigd om vanuit verschillende perspectieven naar ons werk en ons leven te kijken en stil te staan bij ons eigen welzijn. Michael deelde ook waardevolle strategieën om met stress en uitdagingen op het werk om te gaan.

Na de inspirerende presentatie sloten we de avond af met een gezellige borrel. Bedankt aan alle aanwezigen, wij kijken terug op een mooie avond!

Lees verder

Wet kwaliteitsborging en Omgevingswet
27 maart 2024

Bouw met ons mee aan de toekomst van Nederland

Met de inwerkingtreding van de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen zijn we opzoek naar verschillende functies voor bouw professionals...

Wet kwaliteitsborging en Omgevingswet
11 januari 2024

Omgevingsdienst Nederland en TÜV NORD Nederland gaan elkaar versterken bij de uitvoering van de Wkb

Omgevingsdienst Nederland en TÜV NORD Nederland starten veelbelovend samenwerking voor private kwaliteitsborging...

Werken bij
29 december 2023

Terugblik 2023

Met gepaste trots lanceren we onze nieuwe video over de opleidingen van Omgevingsdienst Nederland!...

guid ?> guid ?>

Inschrijven nieuwsbrief opleidingen

Ontvang de laatste updates en nieuws over opleidingen, masterclasses of modules rechtstreeks in je inbox!