Masterclass Opslag vuurwerk

Onze Opleidingen

Bouw opleidingen

Onze bouw opleidingen

Nederland beweegt en innoveert continu en staat voor een complexe woonopgave. De wetgeving rondom het bouwkundige werkveld van vergunningen, toezicht en handhaving binnen de fysieke leefomgeving is sterk in ontwikkeling. Alleen al de Omgevingswet en de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) zorgen voor de grootste stelselwijziging die ooit heeft plaatsgevonden. Deze nieuwe wetten zorgen voor een andere manier van werken binnen het fysieke domein.

Direct contact
Moniek Welvaarts
Moniek Welvaarts Administratief Medewerker Opleidingen Eindhoven

Bij Omgevingsdienst Nederland staan we voor resultaatgerichte educatie die naadloos aansluit bij de huidige uitdagingen in het werkveld. Ons doel is niet alleen om jouw kennis te vergroten, maar ook om jouw prestaties en carrière te bevorderen. Al onze opleidingen worden verzorgd door deskundige professionals die vanuit hun jarenlange ervaringen in het bouwkundige werkveld precies weten wat er nodig is om jou te laten excelleren. Of je nu aan het begin van je carrière staat en je vaardigheden wilt versterken, of een doorgewinterde professional bent die zijn expertise wil verdiepen, we bieden passende opleidingen en masterclasses op elk niveau.

Met meer dan 25 gespecialiseerde bouwkundige trainingen en opleidingen, zorgvuldig afgestemd op verschillende functies, doelgroepen en relevante thema’s, vind je ongetwijfeld een opleiding die naadloos aansluit bij jouw behoeften en ambities. Bekijk ons aanbod hieronder.

Onze bouw opleidingen

Opleiding Duurzaamheid en energie

Type: Opleidingen Vakgebied: Duurzaamheid en energie Startdatum: 20 juni 2024 vanaf 17:00 tot 20:30

Toepassing overige voorschriften Energiezuinigheid en Milieu onderdeel van: Opleiding Kernactiviteiten Bouw (ABW1 en ABW2)

onderdeel van: Opleiding Kernactiviteiten Bouw (ABW1 en ABW2) Type: Keuzemodules Vakgebied: Bouwen Startdatum: 3 september 2024 vanaf 14:00 tot 20:30

Masterclass Opslag vuurwerk

Type: Webinars/Masterclasses Vakgebied: Bouwen en Milieu en natuur Startdatum: 9 september 2024 vanaf 17:00 tot 20:30

Twijfel jij nog over welke bouw opleiding bij jou past?

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en voorzien je vrijblijvend van advies.

Laat jouw contactgegevens achter, dan plannen we een gratis adviesgesprek.

Plan gesprek

Inschrijven nieuwsbrief opleidingen

Ontvang de laatste updates en nieuws over opleidingen, masterclasses of modules rechtstreeks in je inbox!