RUD Zeeland

Vacature vergunningverlener Omgevingswet

Ben jij een vergunningverlener milieu die op zoek is naar een betrokken organisatie, waarbij vrijheid en plezier belangrijke kernwaarden zijn? Dan zit je bij ons goed. Omgevingsdienst Nederland groeit hard en heeft een openstaande vacature vergunningverlener Omgevingswet. Als vergunningverlener behandel je vergunningaanvragen van A tot Z en vorm je dé schakel tussen de verschillende belanghebbende partijen. Kom jij onze organisatie versterken?

 

Vacature vergunningverlener Omgevingswet

Als  vergunningverlener Omgevingswet win je advies in over bepalingen en voorschriften en denk je proactief mee met onze opdrachtgevers. Je onderhoudt nauw contact met de opdrachtgevers en betrokken partijen zoals bijvoorbeeld (regionale) omgevingsdiensten en gemeentes.

Wanneer standaardregelgeving tekortschiet, weet jij het maatwerk te leveren dat onze klanten verder helpt. Je gaat met regelmaat op bezoek bij bedrijven en ondersteunt de opdrachtgevers met de vergunningaanvraag, zowel in het kader van vooroverleg als de afhandeling van aanvragen. Je toetst de aanvragen voor milieuvergunningen en beoordeelt aanvragen voor de Omgevingswet aanvragen. Indien van toepassing, verzorg je ook de milieu input. Hierbij overleg je met de betrokken partijen en adviseer je onze opdrachtgevers over de vergunningen. Je signaleert verbeteringen en probeert deze, waar mogelijk, te implementeren. Hiermee maak je het verschil voor onze opdrachtgevers.

Solliciteren op vacature vergunningverlener Omgevingswet?

Wil jij investeren in je toekomst en tegelijkertijd bijdragen aan het verbeteren en verduurzamen van onze leefomgeving? Solliciteer dan direct op onze openstaande vacature vergunningverlener! Heb je meer interesse in andere vacatures? Bekijk dan de ook de vacature voor planoloog of casemanager.

Over Omgevingsdienst Nederland

Omgevingsdienst Nederland biedt als innovatieve opleider een groot aanbod aan opleidingstrajecten en ontwikkelmogelijkheden. Bij ons staat groei en ontwikkeling voorop, daarom investeren we volop in de persoonlijke en professionele ontwikkeldoelen van onze medewerkers.

Met meer dan 10 jaar ervaring binnen de fysieke leefomgeving en een pool van ruim 80 docenten, 26 specialismes en 200 cursussen, hebben we alle kennis en kunde in huis om onze medewerkers te voorzien van de nieuwste kennis en inzichten op het gebied van de Omgevingswet.

Naast ontwikkeling staat werkgeluk hoog in het vaandel. Betrokkenheid, willen winnen en vrijheid, maar vooral: plezier. Dit is waar het om draait bij Omgevingsdienst Nederland. We vinden het belangrijk dat je voldoening uit je werk haalt, je betrokken voelt en er uitdaging en diepgang in je werkzaamheden is wanneer je daar behoefte aan hebt.

Betrokkenheid is duidelijk merkbaar in de bereidwilligheid om elkaar te helpen. We delen kennis en ervaringen met elkaar, sparren samen over ontwikkelingen in de markt en denken met elkaar mee over complexe vraagstukken. Samen gaan we vooruit.

In het kader van werkplezier staan we geregeld stil bij behaalde successen. Samen blikken we terug op de behaalde resultaten en werpen we een blik op de toekomst, een toekomst vol dromen en ambities.

Kom werken bij Omgevingsdienst Nederland en we helpen je bij het realiseren van jou dromen en ambities. Bij Omgevingsdienst Nederland geniet je naast een dynamische werkomgeving en volop ontwikkelmogelijkheden, van een auto van de zaak, 25 vakantiedagen en een marktconform salaris. Hebben we je weten te overtuigen? Check onze vacatures en solliciteer direct!

Onze professionals zijn werkzaam in de volgende specialismen/vakgebieden:

/  Vergunningverlening
 • Bouwplantoetsing
 • Slopen
 • Uitvoeringsprogramma’s
 • Milieuvergunningen
 • Milieumeldingen
 • MER-(beoordeling)
 • NB-wet vergunningen
 • Watervergunningen/ toetsing aan keur
/  Toezicht en Handhaving
 • Bouwtoezicht
 • Milieutoezicht
 • Energietoezicht
 • Toezicht op asbest
 • APV- toezicht
 • (Constructief) toezicht bij evenementen
/  Beleidsplannen en Uitvoeringsprogramma’s
 • Beleidsplannen
 • Toezicht en handhaving

Organisaties met wie we samenwerken

Meer informatie over de vacature vergunningverlener Omgevingswet?

Neem contact met ons op!

Inschrijven nieuwsbrief opleidingen

Ontvang de laatste updates en nieuws over opleidingen, masterclasses of modules rechtstreeks in je inbox!