Gebiedsontwikkeling

Onze Opleidingen

Ruimtelijke ontwikkeling opleidingen

Onze ruimtelijke ontwikkeling opleidingen

Ruimte wordt steeds schaarser en de druk op de woningmarkt is hoog. Er moeten in de komende jaren veel woningen worden gebouwd, maar dat niet alleen: ook bedrijven en maatschappelijke instellingen willen investeren en uitbreiden. En dit alles graag in een groene en gezonde leefomgeving. Daarnaast zien we de komende jaren de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) en de Omgevingswet op ons afkomen. Belangrijke ontwikkelingen die een andere manier van werken vergen binnen het fysieke domein.

Direct contact
Monique ten Thije
Monique ten Thije Opleidingsmanager

Bij Omgevingsdienst Nederland staan we voor resultaatgerichte educatie die naadloos aansluit bij de huidige uitdagingen in het werkveld. Ons doel is niet alleen om jouw kennis te vergroten, maar ook om jouw prestaties en carrière te bevorderen. Al onze opleidingen worden verzorgd door deskundige professionals die vanuit hun jarenlange ervaringen in het bouwkundige werkveld precies weten wat er nodig is om weten wat er nodig is om jou te laten excelleren. Of je nu aan het begin van je carrière staat en je vaardigheden wilt versterken, of een doorgewinterde professional bent die zijn expertise wil verdiepen, we bieden passende opleidingen en masterclasses op elk niveau.

Met meer dan 20 gespecialiseerde bouwkundige trainingen en opleidingen, zorgvuldig afgestemd op verschillende functies, doelgroepen en relevante thema’s, vind je ongetwijfeld een opleiding die naadloos aansluit bij jouw behoeften en ambities. Bekijk ons aanbod hieronder.

onze ruimtelijke ontwikkeling opleidingen

Opleiding Veehouderij

Type: Opleidingen Vakgebied: Milieu en natuur keuzemodules Startdatum: 19 maart 2024 vanaf 14:00 tot 20:30

Planeconomie: Gebiedsfinanciering onderdeel van: Basisopleiding Ruimtelijke Ontwikkeling

onderdeel van: Basisopleiding Ruimtelijke Ontwikkeling Type: Keuzemodules Vakgebied: Ruimtelijke ontwikkeling Startdatums: 27 maart 2024 vanaf 13:30 tot 20:00 en 3 april 2024 vanaf 13:30 tot 16:30

Gebiedsontwikkeling onderdeel van: Basisopleiding Ruimtelijke Ontwikkeling

onderdeel van: Basisopleiding Ruimtelijke Ontwikkeling Type: Keuzemodules Vakgebied: Ruimtelijke ontwikkeling Startdatum: 3 april 2024 vanaf 17:00 tot 20:00

Twijfel jij nog over welke ruimtelijke ontwikkeling opleiding bij jou past?

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en voorzien je vrijblijvend van advies.

Laat jouw contactgegevens achter, dan plannen we een gratis adviesgesprek.

Plan gesprek