Afvalstoffen

Onze Opleidingen

Milieu opleidingen

Onze milieu opleidingen

Een gezond leefklimaat binnen de fysieke omgeving. Met duurzaamheid als kernpunt in alles wat wij doen, streven we naar een maximale inzet om de kwaliteit van de fysieke leefomgeving te verbeteren. Onze activiteiten hebben een directe impact op het leven van mensen, dieren en de planeet. Jij als professional kunt samen met ons een bijdrage leveren aan een duurzame toekomst.

Direct contact
Monique van Hees
Monique van Hees Medewerker Opleiden & Ontwikkelen

Bij Omgevingsdienst Nederland staan we voor resultaatgerichte educatie die naadloos aansluit bij de huidige uitdagingen in het werkveld. Ons doel is niet alleen om jouw kennis te vergroten, maar ook om jouw prestaties en carrière te bevorderen. Al onze opleidingen worden verzorgd door deskundige professionals die vanuit hun jarenlange ervaringen in het bouwkundige werkveld precies weten wat er nodig is om jou te laten excelleren. Of je nu aan het begin van je carrière staat en je vaardigheden wilt versterken, of een doorgewinterde professional bent die zijn expertise wil verdiepen, we bieden passende opleidingen en masterclasses op elk niveau.

Met meer dan 40 gespecialiseerde milieukundige trainingen en opleidingen, zorgvuldig afgestemd op verschillende functies, doelgroepen en relevante thema’s, vind je ongetwijfeld een opleiding die naadloos aansluit bij jouw behoeften en ambities. Bekijk ons aanbod hieronder.

Onze milieu opleidingen

Opleiding Duurzaamheid en energie

Type: Opleidingen Vakgebied: Duurzaamheid en energie Startdatum: 20 juni 2024 vanaf 17:00 tot 20:30

Maatwerkvoorschriften onderdeel van: Opleiding Kernactiviteiten Milieu

onderdeel van: Opleiding Kernactiviteiten Milieu Type: Keuzemodules Vakgebied: Milieu en natuur Startdatum: 27 januari 2024 vanaf 14:00 tot 17:00

Afvalstoffen onderdeel van: Opleiding Kernactiviteiten Milieu

onderdeel van: Opleiding Kernactiviteiten Milieu Type: Keuzemodules Vakgebied: Milieu en natuur Startdatum: 20 juni 2024 vanaf 14:00 tot 20:30

Twijfel jij nog over welke milieu opleiding bij jou past?

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en voorzien je vrijblijvend van advies.

Laat jouw contactgegevens achter, dan plannen we een gratis adviesgesprek.

Plan gesprek

Inschrijven nieuwsbrief opleidingen

Ontvang de laatste updates en nieuws over opleidingen, masterclasses of modules rechtstreeks in je inbox!