Maatwerkopleiding Omgevingswet

Onze Opleidingen

Opleidingen Omgevingswet

Onze Omgevingswet opleidingen

De invoering van de aanstaande Omgevingswet leidt tot een hoop veranderingen in het werkveld. Werkprocessen veranderen, rollen wijzigen en verantwoordelijkheden verschuiven. Ben je op zoek naar een opleiding over de nieuwe Omgevingswet? Bekijk hier ons aanbod.

Direct contact
Monique ten Thije
Monique ten Thije Opleidingsmanager

Bij Omgevingsdienst Nederland staan we voor resultaatgerichte educatie die naadloos aansluit bij de huidige uitdagingen in het werkveld. Ons doel is niet alleen om jouw kennis te vergroten, maar ook om jouw prestaties en carrière te bevorderen. Al onze opleidingen worden verzorgd door deskundige professionals die vanuit hun jarenlange ervaringen in het bouwkundige werkveld precies weten wat er nodig is om jou te laten excelleren. Of je nu aan het begin van je carrière staat en je vaardigheden wilt versterken, of een doorgewinterde professional bent die zijn expertise wil verdiepen, we bieden passende opleidingen en masterclasses op elk niveau.

Met een aantal gespecialiseerde trainingen en opleidingen, zorgvuldig afgestemd op verschillende functies, doelgroepen en relevante thema’s, vind je ongetwijfeld een opleiding die naadloos aansluit bij jouw behoeften en ambities.

Ons opleidingsaanbod

Opleiding Veehouderij

Type: Opleidingen Vakgebied: Milieu en natuur keuzemodules Startdatum: 19 maart 2024 vanaf 14:00 tot 20:30

Masterclass Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (WKb)

Type: Webinars/Masterclasses Vakgebied: Omgevingswet

Maatwerkopleiding Omgevingswet

Type: Vakgebied: Omgevingswet

Twijfel jij nog over welke opleiding bij jou past?

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en voorzien je vrijblijvend van advies.

Laat jouw contactgegevens achter, dan plannen we een gratis adviesgesprek.

Plan gesprek