Opleiding Kwaliteitsborging

Onze Opleidingen

Opleidingen in Kwaliteitsborging

Opleider in Kwaliteitsborging

Het is duidelijk dat de komst van de Wet kwaliteitsborging een heleboel teweegbrengt. Het werkveld verandert, er komen rollen bij, taken vallen weg en er doen zich nieuwe kansen voor. Ben jij klaar om in te spelen op deze kansen en klaar te zijn voor nieuwe wet Kwaliteitsborging voor het bouwen?

Direct contact
Monique ten Thije
Monique ten Thije Opleidingsmanager

Bij Omgevingsdienst Nederland staan we voor resultaatgerichte educatie die naadloos aansluit bij de huidige uitdagingen in het werkveld. Ons doel is niet alleen om jouw kennis te vergroten, maar ook om jouw prestaties en carrière te bevorderen. Al onze opleidingen worden verzorgd door deskundige professionals die vanuit hun jarenlange ervaringen in het bouwkundige werkveld precies weten wat er nodig is om jou te helpen excelleren. Of je nu aan het begin van je carrière staat en je vaardigheden wilt versterken, of een doorgewinterde professional bent die zijn expertise wil verdiepen, we bieden passende opleidingen en masterclasses op elk niveau.

Met meer dan 12 gespecialiseerde Kwaliteitsborging trainingen en opleidingen, zorgvuldig afgestemd op verschillende functies, doelgroepen en relevante thema’s, vind je ongetwijfeld een opleiding die naadloos aansluit bij jouw behoeften en ambities. Bekijk ons aanbod hieronder.

Ons opleidingsaanbod

Opleiding Kernactiviteiten Milieu

Type: Opleidingen Vakgebied: Milieu en natuur keuzemodules Startdatum: 18 april 2024

Instrumenten onderdeel van: Opleiding Kwaliteitsborging

onderdeel van: Opleiding Kwaliteitsborging Type: Keuzemodules Vakgebied: Kwaliteitsborging Startdatum: 22 mei 2024 vanaf 14:00 tot 17:00

Opleiding Kwaliteitsborging

Type: Opleidingen Vakgebied: Kwaliteitsborging keuzemodules Startdatum: 29 mei 2024

Twijfel jij nog over welke opleiding bij jou past?

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en voorzien je vrijblijvend van advies.

Laat jouw contactgegevens achter, dan plannen we een gratis adviesgesprek.

Plan gesprek

Inschrijven nieuwsbrief opleidingen

Ontvang de laatste updates en nieuws over opleidingen, masterclasses of modules rechtstreeks in je inbox!