Esmé Strik

Incompany opleidingen voor organisaties

Incompany opleidingen voor overige organisaties

Wij zijn dé opleider voor uw organisatie

Ontdek de kracht van op maat gemaakte kennisoverdracht met onze incompany opleidingen voor uw organisatie. Bij Omgevingsdienst Nederland begrijpen we dat elke organisatie unieke uitdagingen en doelen heeft. Daarom hebben we een breed scala aan oplossingen ontwikkeld om uw organisatie te versterken met specifieke kennis en vaardigheden.

Direct contact

Bekijk hier ons incompany opleidingsaanbod

Investeer in de groei van jouw team en versterk de kennisbasis van jouw organisatie. Ontdek vandaag nog hoe onze incompany opleidingen voor uw organisatie de sleutel kunnen zijn tot professioneel succes en blijvende impact. Bekijk onze uitgebreide mogelijkheden en zet samen met ons de stap naar verhoogde expertise en effectiviteit binnen jouw organisatie. Hieronder staat maar een deel van onze opleidingen, al onze opleidingen die we aanbieden zijn als incompany opleiding te volgen. Bekijk hier het volledige opleidingsaanbod. Bij interesse voor een incompany opleiding of module neem contact met ons op.

Complete opleidingstrajecten

Esmé Strik

Omgevingswet

Deze opleiding wordt volledig op maat gemaakt afhankelijk van de behoefte van uw medewerkers. De volgende onderwerp kunnen op maat verzorgd worden:

Esmé Strik

Wet kwaliteitsborging

Deze opleiding wordt volledig op maat gemaakt afhankelijk van de behoefte van uw medewerkers. De opleiding Kwaliteitsborging kan in zijn geheel worden gevolgd, maar het is ook mogelijk om individuele modules apart te volgen.

Esmé Strik

Cursusdagen

Esmé Strik

Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (WKb)

Tijdens een masterclass van twee dagdelen worden de gevolgen van deze nieuwe wet voor jouw werkzaamheden uitgebreid besproken en leer je welke stappen je in de praktijk moet gaan nemen. Vragen die hierbij aan de orde komen zijn bijvoorbeeld: Wat zijn de gevolgen voor projecten en de nieuwe manier van samenwerken met bijvoorbeeld de kwaliteitsborger?

Esmé Strik

Besluit bouwwerk en leefomgeving (BBL)

Tijdens de module wordt de structuur van het Bbl doorgenomen. Er wordt ingegaan op de algemene indeling en werking van het Bbl. Er wordt nadrukkelijk ingegaan op het correct kunnen ontsluiten van het Bbl. Aan de hand van concrete opdrachten leren de deelnemers het Bbl te ontsluiten van de nieuwbouwregels van hoofdstuk 4 Bbl. Specifieke aandacht voor de ‘nieuwe’ structuur van de verbouwregels in hoofdstuk 5 Bbl. Ook wordt ingegaan op de Bbl regels die gelden bij een functiewijziging.

Esmé Strik

Vergunningsvrij bouwen onder de omgevingswet

Deze masterclass behandelt de belangrijkste aspecten en regels van het vergunningsvrij bouwen onder de omgevingswet. Na de masterclass:

  • Weet je wat een omgevingsplanactiviteit en een bouwactiviteit inhoudt;
  • Wat de wettelijke grondslag is van deze activiteiten;
  • Weet je waar je de regels voor vergunningvrij bouwen kunt vinden en wat de samenhang is;
  • Kun je bepalen of de meldplicht Wkb van toepassing is.
  • Bekijk hier de masterclass
Esmé Strik

Brandveiligheid bij wonen

Er wordt tijdens deze masterclass uitgebreid ingegaan op de invloed van deze verschillende sub gebruiksfuncties op de eisen (bouwkundig, installatietechnisch en gebruik). Daarnaast wordt de invloed van de zorgplicht besproken zoals gesteld in de Woningwet. De masterclass geeft je voldoende mogelijkheden om je vragen te stellen en in gesprek te gaan over wonen met zorg.

 

Esmé Strik

Brandveiligheid bij studentenhuisvesting

Tijdens deze masterclass wordt uitgebreid ingegaan op de aanvullende bouwkundige en installatietechnische eisen. Speciale aandacht is er voor de gebruikseisen wat in het geval van studentenhuisvesting niet overbodig is. Daarnaast wordt de invloed van de zorgplicht besproken zoals gesteld in de Woningwet. De masterclass geeft je voldoende mogelijkheden om je vragen te stellen en in gesprek te gaan over kamergewijze verhuur. 

 

Opleidingen voor organisaties op maat

Sluit ons aanbod niet aan op uw vraagstuk? Laat het ons weten, dan stellen wij een maatwerk traject samen op basis van uw behoeften. We verzorgen incompany opleidingen en trainingen op locaties verspreid door heel Nederland.

Bekijk onze opleidingen

Plan een adviesgesprek

We plannen altijd een voorafgaand gesprek met zowel de docent als u, waarin we samen uw wensen bespreken. Op basis daarvan wordt de opleiding volledig op maat ingericht

Plan gesprek

Inschrijven nieuwsbrief opleidingen

Ontvang de laatste updates en nieuws over opleidingen, masterclasses of modules rechtstreeks in je inbox!